PRIPREME REPREZENTACIJE U21

Ivan Perišić zbog straha od svinjske gripe izoliran u sobi

Foto: Reuters
Ivan Perišić zbog straha od svinjske gripe izoliran u sobi
10.11.2009.
u 17:35
Nakon što su mu se pojavili simptomi gripe, Ivan Perišić izoliran je od ostatka mlade reprezentacije.
Pogledaj originalni članak

Riječ je o mjeri opreza budući da liječnici još ne mogu utvrditi radi li se o prehladi, običnoj ili svinjskoj gripi. Izbornik Dražen Ladić mogao bi tako ostati bez važnog aduta uoči utakmica s Ciprom i Norveškom. Ali zato je tu Nikola Kalinić koji se dan kasnije od ostalih priključio pripremama.

– Igrali smo utakmicu kasno, tako da sam lovio najbolju avionsku liniju – rekao je Kalinić čiji je Blackburn igrao još u subotu. Nakon što je propustio prve tri kvalifikacijske utakmice, Kalinić je ponovo na raspolaganju Ladiću.

– Nepotrebno se digla buka zbog toga. Kako sam propustio prvi dio priprema za novu sezonu, u Blackburnu su mi treninzi uglavnom vezani uz teretanu. Jako malo vremena proveo sam na travnjaku, odigrao sam tek koju minutu u službenim utakmicama i nisam se osjećao spremnim za nastupe. Bio sam korektan, obavijestio sam stručni stožer, jer pošteno je da igraju samo najspremniji.

Dvije uzastopne pobjede, protiv Norveške i Srbije, izdigle su mlade hrvatske reprezentativce u ulogu favorita u 7. skupini.

– Očekivanja su s pravom takva. Tim više jer su za gostovanja na Cipru i u Slovačkoj uz mene priključeni i Rakitić i Lovren – optimistično poručuje Kalinić.

Nastupi u reprezentaciji mogli bi Kaliniću i te kako poboljšati raspoloženje.

– Prilagodba na otočki nogomet traje oko šest mjeseci, tako da pravu priliku očekujem tek na proljeće. Blackburn na mene dugoročno računa, pa moje vrijeme tek dolazi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SO
sony
21:46 10.11.2009.

robert enke njemacki reprezentativac izvrsio je samo ubistvo u 16:45 danas