UZ MALI ZADATAK...

Ivan Rakitić dijeli kopačke svojim vjernim obožavateljima

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić dijeli kopačke svojim vjernim obožavateljima
25.01.2016.
u 07:15
'Sad nas ima četiri milijuna. Da proslavimo lijepo, volio bih pokloniti ove kopačke koje sam nosio na utakmici protiv Athletica u prvenstvu.'
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić pohvalio se brojkom od okruglih četiri milijuna sljedbenika na Instagramu i odlučio svim svojim obožavateljima pokloniti nagradnu igru.

Raketa traži da mu svatko predloži kako da proslavi sljedeći gol koji zabije, a najbolju ideju Ivan će objaviti u četvrtak i tom obožavatelju pokloniti kopačke koje je nosio na utakmici protiv Atheltica. 

- Sad nas ima četiri milijuna. Da proslavimo lijepo, volio bih pokloniti ove kopačke koje sam nosio na utakmici protiv Athletica u prvenstvu. Recite mi kako da proslavim kad zabijem idući gol. U četvrtak ću objaviti pobjednika. Hvala vam puno i veliki pozdrav svima!!! Raketa - napisao je Rakitić.

>> Rakitić zabio u pobjedi Barce nad Athleticom 6:0, briljirao Suarez!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar germanikus
germanikus
10:31 25.01.2016.

EUJanez...vidi se da ovaj lijepo odgojeni Švajcarac Rakitich{hihihihihih Rakitić se na Schwitzerdutsch po slovenskom piše Rakitich}igra za nogometnu velesilu i kulturnu Hrvatsku dok za malu i nazadnu Sloveniju igraju isključivo Slovenci{hihihihihihihihihih...Slovenci} made in by Serbia and Bosnia!Hihihihihihihihihihi

Avatar Hrvatski Nevini Vitez
Hrvatski Nevini Vitez
08:19 25.01.2016.

Vidi se da je ovaj Švajcarac Rakitich lijepo odgojen i darežljiv dečko.