Piše bild

Ivan Rakitić odabrao Barcelonu, potpisao do 2019. godine!?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Ivan Rakitić odabrao Barcelonu, potpisao do 2019. godine!?
06.06.2014.
u 08:36
Hrvatski reprezentativac godišnje će zarađivati osam milijuna eura.
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić imao je ponude najboljih španjolskih momčadi – Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida, mogao je birati gdje će i, prema pisanju Bilda, odabrao je katalonski klub.

Hrvatski reprezentativac navodno je potpisao ugovor do 2019. godine, a prema kojem će godišnje zarađivati osam milijuna eura.

Njegov dosadašnji klub Sevilla, u kojoj je blistao ove sezone te stigao do statusa kapetana i osvojio Europsku ligu, trebala bi dobiti 20 milijuna eura.

Prelazak Rakitića u Barcelonu, o kojem danas piše i katalonski Mundo Deportivo, klubovi će objaviti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu. 

Dodaje se kako hrvatski veznjak u Barcu stiže na inzistiranje novog trenera Luisa Enriquea i kao zamjena za Cesca Fabregasa koji odlazi u Chelsea.

>>Ivan Rakitić je na korak od prelaska u Barcelonu?

>>Fabregas odlazi u Chelsea, sve je spremno da Rakitić dođe u Barcelonu!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SA
SI aka SI
10:19 06.06.2014.

iako vijest i nije službena, jer između "korak do potpisa" i samog potpisa stoji baš taj jedan korak...bilo bi to sjajno za naš nogomet. Modrić u Realu, Rakitić u Barceloni. To stvarno nikada nismo imali i to je svakako najjači dio naše momčadi, najveća prednost koju trebamo maksimalno koristiti i nadam se da će ih Niko stavljati na njihovu prirodnu poziciju, jer onda nas nitko ne može nadigrati, čak niti Brazil. Kod njih dvojice, lopta je na sigurnom, a napadaći će je dobiti kada bude potrebno

DE
debelisef
13:05 06.06.2014.

Bravo Raketa ! Vec s 19 godina u Schalkeu se vidilo da budes pravi igrac ! Sad se samo ti i Modrinjo uigrajte s malim Kovacicem i nema zime.

DA
Dankoo
09:57 06.06.2014.

PIŠE BILD - sve što oni pišu treba uzet s velikom rezervom