USLIJEDILE REAKCIJE

Otpisani hajdukovci se pravdaju: 'Ono na Facebooku nismo mi pisali!'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Otpisani hajdukovci se pravdaju: 'Ono na Facebooku nismo mi pisali!'
09.06.2015.
u 14:20
'Već dugo vremena imam problema, netko otvara lažne profile s mojim imenom i piše gluposti.'
Pogledaj originalni članak

Trener Hajduka Damir Burić na listu otpisanih svrstao je Avdiju Vršajevića, Sandra Gotala, Dejana Mezgu, Josipa Vukovića, Ivana Vasilja, Marka Ranilovića, Gorana Jozinovića, Ivana Jakova Džonija i Ivana Tomičića te izazvao negativne reakcije. A na grub i žestok način putem društvenih mreža oglasili su se činilo se, putem društvenih mreža upravo Džoni i Tomičić.

- Već dugo vremena imam problema, netko otvara lažne profile s mojim imenom i piše gluposti, zavarava ljude, a ja ne znam kako se protiv toga boriti. Naravno da nisam napisao to što stoji na tom Facebook profilu niti mi ne pada na pamet takve gluposti pisati - rekao je za 24sata Ivan Jakov Džoni, a slično tvrdi i Tomičić:

- Žao mi je što je tako ispalo, to nisu moje riječi i ogorčen sam što me netko pokušava diskreditirati na taj način, pogotovo pred navijačima Hajduka koje iznimno poštujem i cijenim. Ono što je istina je da sam bio igrač Hajduka dugi niz godina i da nikad nisam dobio pravu šansu. Nisam ja Messi ni bog nogometa, ali ako me se pet godina slalo na posudbe u šest različitih klubova i bez pogovora sam svaki put poslušao savjet iz kluba, onda sam zaslužio da mi daju priliku kako bi se dokazao novom treneru. Pa neka on vidi jesam li za Hajduk ili nisam - kazao je Ivan Tomičić.

Nije stao na tome, smeta mu previše toga što se u Hajduku događa.

- Dok sam ja bio na posudbama, Hajduka nisam stajao niti lipe jer su mi uvijek plaćali drugi klubovi, a u to vrijeme je Hajduk dovodio igrače poput Illuridzea, Bukve, Abdukholikova, Jakoliša... Zbog njih sam ja morao na posudbe, a oni su dobivali šanse i zato sam ogorčen i smatram da za to netko treba odgovarati.

>> Otpisani hajdukovac psovao Torcidu i vodstvo kluba, evo što je rekao!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
18:13 09.06.2015.

Aha hau jes no.