Atletika

Ivana Jelić-Balta rekordima do naslova

Foto: Reuters
Ivana Jelić-Balta rekordima do naslova
16.02.2010.
u 14:46
Ivana Jelić-Balta, koja se sjajnim rezultatima lani prometnula u prvo ime bjelovarske kraljice sportova istom silinom nastavlja i u novoj godini, a najsvježiji uspjeh veže se uz naslov juniorske dvoranske preponaške državne prvakinje.
Pogledaj originalni članak

 Kao članica AK Bjelovar Ivana je nastupila na završnici juniorskog prvenstva Hrvatske koja je okupila 119 natjecatelja iz 20 klubova. Kadetska preponaška vladarica uspjehe niže i u oštrijoj konkurenciji, a ovog je puta briljirala u utrci na 60 metara s preponama.

No, prvotno je konkurenciju trebalo nadmašiti u polufinalu, a Ivana je sa 9,07 bila najbrža među tri pobjednice. U neizvjesnom je finalu "fotofiniš" pokazao da je Jelić-Balta prva prošla ciljem sa 8,85, dok je druga bila Varaždinka Dora Paska (8,91).

Treba istaknuti da je Ivana srušila klupski rekord u polufinalu i finalu, što pokazuje znatan napredak. Idućeg vikenda nastupit će na završnici PH za starije juniore uz Domagoja Galkowskog i Zrinka Čavara.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.