Sjajni geni

Ivaniševićev sin postao prvak Hrvatske!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom na Plava Laguna Croatia Open Umag teniskom turniru
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom na Plava Laguna Croatia Open Umag teniskom turniru
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom na Plava Laguna Croatia Open Umag teniskom turniru
16.01.2023.
u 16:20
U konkurenciji parova s Franom Sučićem postao je državni prvak do 16 godina.
Pogledaj originalni članak

Da je Goran Ivanišević bio sjajan tenisač, to svi znamo, a sada smo se uvjerili da je svoj talent prenio i na sina. 
Naime, u Ogulinu je na hrvatskom prvenstvu za tenisače do 16 godina Emanuel Ivanišević osvojio pehar. U konkurenciji parova s Franom Sučićem iz TK Split 1950 postao je državni prvak do 16 godina.

Emanuel inače trenira u zagrebačkom klubu Zagi, a Sučić je pak i u pojedinačnoj konkurenciji došao do finala gdje je izgubio od klupskog suigrača Duje Markovine, prvog nositelja turnira. 

Markovina je u prvom kolu izbacio baš Ivaniševića sa 6:1, 6:2.

velika analiza: što svijet može dobiti od hrvatske

Strani mediji danima pišu zašto je lijepo biti Hrvat: 'Oni su kao bojni brod, iskovani u ratu za dom. Zato se ne predaju'

“Hrvatima u očima gori vatra, iskazuju beskrajnu volju i strast” – napisao je Bild, najnakladniji europski dnevni list ističući kako su hrvatski reprezentativci postali čudo jer su “požudni” (ustrajni do kraja i nikad ne razmišljaju o predaji), “iskreni” (izravni, autentični) i “srčani” (“Igrači slave s dječicom na igralištu”). Milijuni ljudi koji prate nogomet, od Aljaske do Novog Zelanda i od Ognjene zemlje do krajnjeg sjeveroistoka Rusije, bez obzira na njihovo obrazovanje i zanimanje, masovno su u internetske pretraživače upisivali pojam “Croatia” i pokušali doznati još ponešto o zemlji koja se plasirala u finale prvenstva. A svi koji se bave promocijom znaju da je danas u moru informacija, ponuda i reklama najteže se izboriti za nečiju pozornost, odnosno motivirati ga da sam počne istraživati o vama. Hrvatskoj je to, zahvaljujući našoj reprezentaciji, uspjelo. Do kraja prvenstva o Hrvatskoj je objavljeno više sadržaja nego tijekom 28 godina njezina postojanja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

LO
lojtra1
18:11 16.01.2023.

Iza prvaka cesto stoje rad, trud i odricanje. Geni vrlo rijetko i ne znacajno.

DU
Deleted user
21:04 16.01.2023.

Ne znam zašto je drugo mjesto Milanovićeva sina, prikazan kao čudesan uspjeh, a za Ivaniševićeva sina se samo konstatira da je postao prvak Hrvatske.

HO
homofobic
18:43 16.01.2023.

Talenat od Stvoritelja je vrlo vazan za pocetak a poslije samo rad, rad, rad i opet naporan i ustrajan rad pod nadzorom i uputama talentiranog ali i iskusnog trenera. Naravno s vremena na vrijeme pomogne malo prst Stvoritelja kada legne na vagu ili malo gurne lopticu u letu a mi to zovemo sreca.