U Barcinoj pobjedi

Ivanu Rakitiću je samo jedna stvar nedostajala za savršen učinak

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
31.03.2019.
u 16:58
Utakmica je igrana na Nou Campu pred 92.795 gledatelja, a osim sjajnog Argentinca odličnu rolu odigrao je i naš Ivan Rakitić
Pogledaj originalni članak

U katalonskom derbiju 29. kola Barcelona je pobijedila Espanyol s 2:0. Lionel Messi igra u fantastičnoj formi što je potvrdio zabivši oba pogotka za vodeću momčad španjolske lige.

Utakmica je igrana na Nou Campu pred 92.795 gledatelja, a osim sjajnog Argentinca odličnu rolu odigrao je i naš Ivan Rakitić.

>> Pogledajte galeriju: Ivan Rakitić mu je najdraži kupac

Foto: Ivan Rakitić/Instagram
Ivan Rakitić

U zadnje vrijeme često se spominje njegov mogući odlazak na ljeto nakon što je Barcelonin šef Josep Maria Bartomeu izjavio kako Raketa teško može dobiti novi pojačani ugovor.

Hrvatski reprezentativac je na meti mnogih europskih klubova, a spominju se Manchester United, PSG, Inter...

Rakitić je protiv Espanyola bio odličan i sjajno je obavljao svoje zadatke na terenu. Njegov učinak bio je gotovo savršen, a jedino što mu nedostaje bio je pogodak, piše Mundo Deportivo.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Hrvatski veznjak imao je najviše točnih dodavanja (97) te ukupno 134 dodira loptom. No Ivan nije stao samo na tome, četiri puta je presjekao dodavanja suparnika te je oduzeo tri lopte. Suparnički igrači su na Rakitiću napravili tri prekršaja.

Naš igrač ponovno je pokazao kako ga ne smetaju glasine oko transfera, jer na terenu daje maksimum. Možda Barcin predsjednik na kraju sezone popusti i Rakitiću ipak ponudi nešto jači ugovor.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

QU
quovadis
17:47 31.03.2019.

Kad igra za repku totalno je nevidljiv...

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:57 31.03.2019.

jadan.... sa sadašnjim ugovorom i sadašnjom plaćom, ne može platiti režije, kupiti kruh i mlijeko? Ma sve bih ja njih na bauštelu.