Kostelić propušta spust

Ivica će u Švicarskoj svirati s Telefon Blues Bandom

Foto: 'nph / EXPA / J.Groder'
Ivica će u Švicarskoj svirati s Telefon Blues Bandom
15.03.2011.
u 08:09
Na stazi bi ga moglo bodriti nekoliko tisuća Hrvata, a svirat će u subotu navečer u Lenzerheideu na završnoj fešti Svjetskog kupa. To je njegova i očeva želja
Pogledaj originalni članak

Kako je i najavljeno prije Kvitfjella, ako u Norveškoj bodovno izbori osvajanje velikoga Kristalnoga globusa, Ivica Kostelić u Lenzerheideu neće u srijedu voziti spust. To znači da će Ivica prvu utrku voziti u četvrtak kada je na rasporedu superveleslalom, u kojemu je još uvijek u igri za postolje, pa i za mali Kristalni globus. U međuvremenu će najviše trenirati slalom.

Očekuje se puno Hrvata

I dok Ivica razmišlja o borbi za još dva mala Globusa - u superveleslalomu i slalomu - neki drugi članovi hrvatske reprezentacije moraju razmišljati i o tome kako sve to proslaviti.

– Očekujemo da će u subotu na slalomskoj utrci biti puno Hrvata. U Švicarskoj ih ima puno, moglo bi ih biti i nekoliko tisuća – najavljuje Vedran Pavlek.

Direktor reprezentacije brine i o tome kako će se Ivica isti dan proveseliti. Bilo je govora i o proslavi koju bi organizirali švicarski Hrvati, no zasad je izvjesna samo završna fešta Svjetskog kupa. A na njoj će Kostelić svirati gitaru.

– Ivica će na završnoj fešti svirati zajedno s Telefon Blues Bandom koji posebno zbog toga dolazi iz Zagreba. To je bila njegova i očeva želja – kazao je čovjek koji se trudi ispuniti sve Ivičine želje.

Priprema li Bandić feštu?

Ivica je inače omiljen u udruzi Hrvatske blues snage. Štoviše, od nje je dobio i priznanje za najvećeg promicatelja bluesa među skijašima.

Kostelić bi zacijelo rado ponovo zasvirao na Jelačićevu trgu, no to ne ovisi o njemu. U Hrvatskom olimpijskom odboru smo čuli da postoji ideja organiziranog dočeka ukupnog pobjednika Svjetskog kupa, ali zasad ne u spektakularnom obliku.

HOO planira jedino doček u VIP salonu zagrebačke zračne luke, a hoće li biti kakvog spektakla na Trgu ovisit će o inicijativi Hrvatskog skijaškog saveza, ali i o gradonačelniku Bandiću koji u tim situacijama daje logistiku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:16 15.03.2011.

\'ali i o gradonačelniku Bandiću koji u tim situacijama daje logistiku\'.... taj kriminalac najbolje daje sam sebi.

OB
-obrisani-
12:18 15.03.2011.

Ivica će u Švicarskoj svirati s Telefon Blues Bandom a sportista numero dva zapadnog balkana Jakov Fak če se u Sloveniji družiti sa tim EU saveznim, kulturnim i savremenim ljudima i sportistima. Daleko su dogurala ova dvojica Balkanaca..

FC
fcod
13:51 15.03.2011.

euJNAnez će kao i obično škrgutati zubima od zavisti pokušavajući sam sebe uvjeriti da je ulaskom u EU dobio kulturu, a ne račune za pomoć Grčkoj i financiranje Hrvatskog ulaska u EU