Naš najbolji skijaš i jedan od najboljih skijaša današnjice Ivica Kostelić skijat će na Fischerovoj opremi (skije, vezovi i skijaške cipele) i sljedeće dvije sezone koje uključuju i Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014.
Ivica je na Fischerovoj opremi od 2007. te je na njoj ostvario 15 pobjeda u Svjetskom kupu, tri mala Kristalna globusa, svoj životni san – veliki Kristalni globus te također jednu svjetsku i dvije olimpijske medalje. Ivica Kostelić za nastavak suradnje s Fischerom odlučio se ponajprije zbog odličnih skija za slalom i veleslalom, a Fischer se dodatno obvezao razvijati i unaprijediti skije za brze discipline kao i staviti na raspolaganje Ivici Kosteliću dodatnu testnu i servisnu ekipu za razvoj brzih disciplina.
Siegfried Voglreiter, Fischerov racing manager, izjavio je:
– Ivica Kostelić naš je vodeći skijaš i mi iznimno cijenimo našu suradnju i Ivičine rezultate na Fischerovoj opremi te ćemo Ivici dati maksimalnu podršku i u budućnosti i veselimo se novim zajedničkim uspjesima.
Ivica Kostelić na Fischerovoj opremi i sljedeće dvije sezone
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Kako sam nasjeo na prevaru za koju zna i moj sin te tako izgubio hrpu eura
Kada se vratio iz škole moj polaznik 7. razreda rekao je da bi nam odmah rekao da je prevara da je čuo da nas netko traži da na PayPalu uplatimo pod opcijom „for friends“
Kotromanović: Moramo se zapitati zašto Trump nije reagirao kad je Biden dopustio Ukrajini da koristi američke projektile
Putin želi postići maksimalno što je proklamirao, a to je preuzimanje regija, ali ćemo vidjeti što će se događati tijekom iduće godine, objasnio je Kotromanović
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću