Bodovi za Širokog

Ivica: Natko je pravi heroj, šteta što je diskvalificiran...

Foto: Reuters
Ivica: Natko je pravi heroj, šteta što je diskvalificiran...
14.01.2011.
u 17:19
S temperaturom se iz kreveta izvukao Natko Zrnčić Dim, nije mogao odoljeti nastupu na najbržoj i najstarijoj skijaškoj utrci.
Pogledaj originalni članak

Priču za unuke iz Wengena imat će i Tin Široki koji je 26. mjestom osvojio prve bodove u karijeri.

– Jako mi je drago za Tina i njegove prve bodove u Svjetskom kupu, pogotovu poslije prošlogodišnje pauze i ozljede. Natku svaka čast, trebalo je nakon strahovita pada pri brzini od 100 kilometara i temperature skupiti hrabrosti i voziti dvije utrke. Pravi je heroj! Šteta što je haklao, pa je diskvalificiran, ali svejedno kapa dolje – hvalio je Kostelić svoje "suigrače".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

IS
istima
18:45 14.01.2011.

Žao mi bilo gledati Zrnčića kako bolestan riskira život na spustu. Znam, dečko treba rezultat, no ovo je način da ga nikad ne ostvari. Dobro da nije haklao pri 147 km/h.

Avatar HRB
HRB
20:30 14.01.2011.

Pa dobro Ivice Kosteliću, hrvatski sokole, dokle ću ja morati da ovo puštam svom omiljenom i dragom hendikepiranom EU Janezu. Hej slovenci;…Kostelić Ivica najbolji skijaš Europe!! Ajmo Mojca, ajmo svi,.. za Janeza Janšu, Pahora i Turka! Mi smo Slovenci, živimo bolje, živimo bolje od vas dolje. Jebo vas more, imamo gore, ako hoćete u EU,.. ne more... Vi bosanci, vi ste divljaci, prokleti Švedi, Švedi, fucking balkanci. Piran je naš, orleiiiu, džamija marš, orleiiu, orle orle orleiiu, to je jezik naš. Mi smo Slovenci, puni smo novca. Imamo oca made in Bosna. Živimo bolje, svi idu k nama, Saša Lošić, Branko Đurić i Janša... Jedna stvar nam samo po kurcu pići - orle orleihu... prokleti Kostelići!!

OB
-obrisani-
21:44 14.01.2011.

Jasno da je Natko heroj jer nije lažno prijavljen u Monte Carlu kao Ivica Kostelić, a to znači da plaća porez Republici Hrvatskoj. Bit će to velika mrlja u hrvatskoj povijesti jer će pobjednik Svjetskoga kupa biti najobičniji porezni prevarant. Blanka je za Ivicu zakon, a i tata Joško za tatu Antu, jer su prijavljeni u Republici Hrvatskoj.