LENZERHEIDE

Ivica razočarao u veleslalomu, ali oduševio svirkom

Ivica razočarao u veleslalomu, ali oduševio svirkom
16.03.2013.
u 11:16
Kostelić i Myhrer u društvu još nekoliko skijaša svirkom su zabavili domaćine u Lenzerheideu večer prije utrke
Pogledaj originalni članak

 

U švicarskom Lenzerheideu odvožena je prva utrka muškog veleslaloma. Ivica Kostelić završio je na 20. mjestu sa +3.96 sekundi zaostatka za vodećim Amerikanceem Ligetyjem.
Drugi najbrži bio je Francuz Pinturault, a treći Austrijanac Schörghofer.
Prvu utrku nisu uspjeli završiti Nijemac Neureuther, Norvežanin Svindal te Šveđanin Myhrer.
Inače, Ligety je već osigurao mali kristalni globus u veleslalomu, a Hirscher ukupnu pobjedu pa veleslalom u Švicarskoj ne donosi uzbudljiv rasplet...
Druga utrka na rasporedu je u 12.30.

 

Ivica Kostelić završio je na 17. mjestu u veleslalomu u švicarskom Lenzerheideu. Imao je Ivek velikih pet sekundi i 40 stotinki zaostatka za pobjednikom Amerikancem Tedom Ligetyjem koji je već osigurao mali kristalni globus u ovoj disciplini. Drugi je bio Austrijanac Marcel Hirscher, a treći Francuz Alexis Pinturault. U prvoj vožnji Ivica je bio tek 20. sa +3.96 zaostatka.

Iako nije ponovio slavlje kao u Kranjskoj Gori prošli vikend, Kostelić se ipak propisno zabavio. On i njegov stari "kolega iz benda" Andre Myhrer, udružili su instrumente sa skijašem Janom Hudecom i FIS-ovim producentom Dagom Kolsrudom, glavna za mikrofonom bila je skijašica Elisabeth Goergl pa su lokalnoj publici večer prije utrke izveli popularnu pjesmu Tine Turner "Produ Mary".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.