ATP Rim

Ivo Karlović ispao u drugom kolu od Dimitrova

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivo Karlović ispao u drugom kolu od Dimitrova
14.05.2014.
u 19:02
Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj, a bugarski tenisač uspio se osvetiti Karloviću za prošlogodišnji poraz u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Nakon Marina Čilića, s ATP turnira u Rimu ispao je još jedan hrvatski predstavnik, Ivo Karlović. Bolji od njega u drugom kolu bio je 12. nositelj turnira Grigor Dimitrov koji je pobijedio sa 7:6 (3), 6:4.

Susret je trajao sat i 13 minuta, a našem igraču ni 15 aseva nije bilo dovoljno. Prvi set je odlučen u tie-breaku u kojem je Karlović izgubio čak tri svoja servisa, dok je u drugom setu Dimitrov pri rezultatu 1:1 napravio break. Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj, a bugarski tenisač uspio se osvetiti Karloviću za prošlogodišnji poraz u Zagrebu.

>>Dodig izbjegao Federera: Švicarac u 2. kolu ispao od Chardyja!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zoricab7
22:58 16.05.2014.

Postovani kolega Hrvoje Delac, pisete o Cilicu i Karlovicu, koji ispadose na turniru u Rimu, u prvom, odnosno drugom kolu, a ne pisete o Novaku Djokovicu, Ani Ivanovic i Jeleni Jankovic, koji danas, svo troje udjose u polufinale turnira u Rimu! Da li to znaci, da ako neko od njih troje i osvoji turnir, takodje necete zabeleziti u svom dnevnom listu? Zasto? Pozdravljam Vas, uz zelju da ubuduce obavestavate svoje citaoce o uspesima komsijskih tenisera.