VELIKO IZNENAĐENJE

Ivo Karlović pobijedio Marina Čilića na turniru u Šangaju!

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović pobijedio Marina Čilića na turniru u Šangaju!
06.10.2014.
u 11:52
Slavio je sa 7:5, 2:6, 7:6 (2) i to mu je prva pobjeda protiv najboljeg hrvatskog tenisača
Pogledaj originalni članak

Ivo Karlović pobijedio je Marina Čilića u prvom kolu ATP turnira u Šangaju sa 7:5, 2:6, 7:6 (2)! Veliko je to iznenađenje i sjajan uspjeh za Diva sa Šalate.

Osvajač US Opena i najbolji hrvatski tenisač nije u najboljoj formi jer došlo je do zamora materijala pa ga je tako na turniru u Pekingu u četvrtfinalu deklasirao Andy Murray, a sad se to nastavilo i protiv sunarodnjaka.

Najzanimljivije od svega jest što u prethodna dva susreta Karlović nije uspio osvojiti niti set protiv Čilića, a u ovom dva sata i 18 minuta dugom meču to ne samo da mu je uspjelo već je u prvom setu napravio i break.

Potom je drugi uvjerljivo izgubio, ali se pribrao pa u tie breaku trećeg pokazao da je 13. igra ipak njegova specijalnost. U drugom kolu Karlovića čeka domaći igrač Lu Yen Hsun.

>> Čilić i Karlović jedan protiv drugoga na turniru u Šangaju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

T1
t111
12:01 06.10.2014.

zamor materijala? mozda je malo psiha u pitanju, al dobro je to. dva - tri poraza ce ga nauciti da to sto je osvojio us open ne znaci da ce dalje sve ici lakse.

Avatar franioprvi
franioprvi
14:01 06.10.2014.

Previse se gangalo u Citluku , haha

Avatar Chicha
Chicha
19:50 06.10.2014.

Da li su citaoci VL-a uskraceni za vest da je Ceh Berdich izgubio finale Pekinga sa 6:0, 6:2?