PAO SEPPI

Ivo Karlović prošao u drugo kolo ATP turnira u Beču

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović prošao u drugo kolo ATP turnira u Beču
19.10.2015.
u 20:49
Bio je bolji od Andreasa Seppija sa 7:6 (5), 6:3
Pogledaj originalni članak

Ivo Karlović rutinirao je pobijedio Talijana Andreasa Seppija u prvom kolu ATP turnira u Beču sa 7:6 (5), 6:3 za sat i 25 minuta igre.

Ovo mu je druga pobjeda nad Talijanom u njihovom trećem međusobnom susretu, a umalo si je mogao zagorčati cijeli meč. Naime, u prvom setu imao je četiri break lopte i nije uspio oduzeti Seppiju servis te se "probio" do prvog seta kroz 13. igru. I to kako, imao je tri asa u tom dijelu meča.

Naravno, u drugom setu sve je bilo mnogo lakše i Karlović je napokon stigao do breaka, baš gem nakon što Seppi nije iskoristio jednu jedinu koju je imao u cijelom meču.

Na kraju priče, "div sa Šalate" završio je dvoboj sa 17 as servisa i u drugom kolu čeka ga bolji iz meča Nijemca Jan-Lennarda Struffa i Ukrajinca Sergija Stahovskija.

>> Karlović srušio Ivaniševića: Neću stati, preda mnom je još puno godina

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VG
vgreser
09:12 20.10.2015.

Čestitka Ivi Karloviću na novoj pobjedi, a još više na godišnjoj nagradi za sport. Više od svega Karlović tu nagradu zaslužio.Bravo i samo tako nastavite!