BURNO U SPLITU

Iz Dubrovnika stiže 15 kombija torcidaša pred Kerumovu kuću!?

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
torcida (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
torcida (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
torcida (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
torcida (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
torcida (1)
12.10.2012.
u 15:03
U strahu od većih nereda policija je oko zgrade počela postavljati zaštitnu ogradu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je kiša malo ohladila vruće glave u Splitu, čini se kako slijedi nova drama. Naime, gradom su počele kružiti glasine kako je iz Dubrovnika put Splita krenulo 15 kombija torcidaša koji namjeravaju doći pred kuću splitskoga gradonačelnika Željka Keruma!

Podsjetimo, ispred zgrade Banovine, sjedišta splitskog gradonačelnika Željka Keruma, u petak nešto poslije 14 sati što spontano, što dogovorom preko internetskih foruma počeli su se okupljati vjerni pristaše Hajduka. Htjeli su izraziti revolt zbog toga što je Gradsko vijeće Splita na sjednici odbilo bijelima dati jamstvo za kredite od 30 milijuna kuna.

Banovinu su čuvali brojni policajci, a oko 15 sati u očekivanju agresivnijih postupaka navijača, postavili su i zaštitnu ogradu. Ukupno se okupilo oko 500tinjak navijača koje je oko 15.30 sati potjeralo veliko nevrijeme koje je zadesilo Split, no najuporniji su ostali pa je policija dvojicu njih pustila u zgradu. Tamo su razgovarali s dogradonačelnicom Anđelkom Visković koja im je objasnila o čemu se razgovaralo na Vijeću te im potvrdila kako će se nova sjednica na istu temu održati u ponedjeljak.

>> Hajduku odbijeno jamstvo za kredit i ide u stečaj!

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

OB
-obrisani-
18:06 12.10.2012.

bravo za torcidu . kerumu su dani odbrojani( politički)

ZA
zagrebHR
15:41 12.10.2012.

treba shvatit navijače koji su jedini uvijek davali podršku Hajduku a igrači i uprave su bili samo prolaznici koji su isisavali veliku lovu za koju nije bilo uporišta u rezultatima, budžet 100 milijuna kuna za pobijedit lokomotivu ili zadar i borit se za drugo mjesto u slabom HNL-u, ovi prosvjedi sad izgedaju kao antibirokratska revolucija kojom treba srušit lokalnu vlast i dovest one koji će dati 30 milijuna kuna, taj prosvjed ide na krivu adresu uostalom da su se striktno primijenili propisi nogometnog saveza Hajduk bi kao i Varaždin otišao u niži rang

Avatar Django
Django
15:29 12.10.2012.

Čudno,kad Bandić daje novac za Dinamo, onda je lopov i kamenjar. Kad Kerum ne daje novac za Hajduk, onda je lopov i kamenjar. Dajte se više odlučite.