NEVIDLJIVI MESSI I IBRA

Izbijanje zuba Maiconu - jedini Messijev doprinos

Foto: AFP
Izbijanje zuba Maiconu - jedini Messijev doprinos
21.04.2010.
u 10:59
Trener Intera Jose Mourinho jako je dobro znao što mora napraviti za pobjedu. Trebalo je zaustaviti Lionela Messija, a igrači na terenu su odlično proveli zamisli Portugalca na klupi talijanskog prvaka.
Pogledaj originalni članak

Najbolji nogometaš današnjice na terenu je bio nevidljiv, a neki idu toliko daleko pa ističu da su ga primijetili samo kod starta na Maicona, nakon kojeg je Brazilac ostao ležati na travnjaku.

Tom prilikom omaleni je Argentinac ramenom pogodio Maicona u glavu i uspio mu izbiti prednji zub pa će Brazilac umjesto na današnji trening, morati posjetiti zubara.

Veliku taktičku pobjedu Josea Mourinha nad Pepom Guardiolom pohvalio je i Dejan Stanković.

- Vidjeli ste kako je Mourinho pripremio taktiku za Messija i Ibrahimovića, nije ih bilo nigdje. Jose nas je odlično pripremio, sve smo znali o njima, pogotovo kad imaju posjed lopte - zaključio je Stanković.

Veliku taktičku pobjede Mourinha u osvrtu na utakmicu ponudio i madridski sportski dnevnik Marca. Ističu odličan pritisak Intera po cijelom terenu, ali i vrlo lošu Barcinu obranu te suđenje Portugalca Benquerence.

Posebno su se osvrnuli na potez Guardiole, kada je kod rezultata 1:3 u igru umjesto Ibrahimovića ubacio Abidala. Zaključuju kako je Mourinho održao lekciju Pepu, ali da je sada red na treneru Barce da mu uzvrati.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
milton
15:22 21.04.2010.

Sad se vidi da Messi ipak nije izvanzemaljac, mora on još sisati majčinog mlijeka da uhvati Maradonu, a od Peleu da se ne govori. Mourinho je majstor. Barca nema nikakve šanse, prvak Europe je Lyon.

AR
armando;)
14:29 21.04.2010.

kupljena utakmica....

MA
maxxxx
11:14 22.04.2010.

čuo sam da igrači Barcelone već danima ne spavaju dobro, od kad su čuli da bi mogli igrati na Poljudu