OČEKIVANO

Izbornik Meksika pronašao krivca za poraz - portugalskog suca

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Izbornik Meksika pronašao krivca za poraz - portugalskog suca
29.06.2014.
u 21:39
- Od prve utakmice na SP-u suci su bili protiv nas - kazao je Herrera.
Pogledaj originalni članak

Porazi su teški, posebno na način na koji je stigao Meksiku protiv Nizozemske. Stoga ne čudi ako se poraženi ljute pa krivce pronađu u nekom drugom, a ne samima sebi - kao što je to učinio izbornik Meksika Miguel Herrera.

- Što reći o suđenju, i jedanaestercu u sudačkoj nadoknadi. Od prve utakmice na SP-u suci su bili protiv nas - kazao je Herrera i time mislio na pogreške protiv Kameruna i Hrvatske.

Nije daleko od istine, oštećeni su u više navrata bili Meksikanci, ali u tim su susretima na kraju slavili. Protiv Nizozemske je oštećen i protivnik tako da ipak krivnja leži isključivo na Meksiku. Shvaća to polako Herrera i dok mu je glava "vruća", a kad prespava i sve proanalizira teško da će više pamtiti portugalskog suca Proencu.

- Odlično smo igrali, poveli smo početkom drugog poluvremena, a onda smo se nepotrebno povukli. Time smo protivniku dali priliku da se vrati u utakmicu. Izjednačujući gol koji smo primili iz kornera, naša je greška - kazao je Herrera.

>> Meksikanci se sada osjećaju kao Hrvati nakon poraza od Turske

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PK
PKE
23:07 29.06.2014.

Adios... ha ha ha...

TO
tomzag
10:04 30.06.2014.

Pazi, oni su nešto "dali" protivniku. Pa ti si, Herrera jedan kuhar, a ne trener. Uoči greške i furaj dalje.