ROBERT MURIĆ:

Izbornik Vulić mi rekao da prati moje igre u Ajaxu

Foto: Facebook
Izbornik Vulić mi rekao da prati moje igre u Ajaxu
Autori Vecernji.hr, Goal
05.11.2014.
u 15:30
Pogledaj originalni članak

"Još nemam vozačku, djevojka ju ima pa me zasad ona vozi. Nadam se kako ću za blagdane u Hrvatsku, tad planiram položiti vozački ispit pa ću nas onda ja voziti", javio se Goalu iz Amsterdama bivši junior Dinama Robert Murić (18).

U Ajaxu se snašao odlično. Igra za "Jong Ajax", juniorski pogon slavnog nizozemskog kluba, ali uskoro bi mogao dobiti više prilika u seniorskoj momčadi. No zasad nije loše ni u juniorima, ipak igra u Ligi prvaka.

"Kažu mi treneri da su zadovoljni mojom igrom protiv Barcelone. Imao sam nekoliko udaraca koji su proletili kraj stative, ali nisu ušli", rekao je Robert Murić pa nastavio: "Pokazali smo da možemo igrati protiv najboljih. Barcelona je prošle sezone osvojila Ligu prvaka mladih, a mi smo im u dvije utakmice uzeli četiri boda. Ipak nisu vanzemaljci".

U Nizozemsku se preselio na početku tekuće sezone. Navikavanje na novi klub usporila je ozljeda, ali sad je sve u redu, polako se vraća u kondiciju.

"Zvao me izbornik Vulić još dok sam bio ozlijeđen, rekao mi je da me prati te da ću dobiti poziv za nadolazeće utakmice", rekao je Robert.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Murić pokretačka snaga Ajaxa u pobjedi nad Barcelonom

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar mlijeko
mlijeko
15:39 05.11.2014.

Ovo što Večernji radi s jadnim Murićem je več postalo degutantno.....

Avatar petrolio
petrolio
16:53 05.11.2014.

ovo je jadno kako novinar svaka 2 dana piše novi članak o prosječnom igraču muriću! zar ne postoji sportska redakcija, šef, upravitelj ili ne znam tko da stane na kraj ovakvom degutantnom promoviranju igrača koji još ništa nije pokazao! više večernjak piše o nekakvom muriću nego o nogometnim zvijezdama poput modrića, mandžukića, perišića itd.!!!

DO
dodotatino
17:24 05.11.2014.

Pa zar nije pisao VL da je tata izjavio kako je Mamić zabranio Vuliću da igraš za repku. Možda se smekšao ili ti još nisu ponudili da igraš za Nizozemsku.