INCIDENT

Iznervirani Kamerunci uspjeli su se potući i međusobno

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Iznervirani Kamerunci uspjeli su se potući i međusobno
19.06.2014.
u 02:40
Vidno iznervirani Benoit Assou-Ekotto nasrnuo je na Benjamina Moukandjoa nakon jednog njegovog promašaja.
Pogledaj originalni članak

Kameruncima je poraz protiv Hrvatske bio tipična nogometna priča, ali baš da će se njihova dva nogometaša potući nasred terena tijekom susreta, a potom i na kraju, teško je bilo za očekivati.

Vidno iznervirani Benoit Assou-Ekotto nasrnuo je na Benjamina Moukandjoa nakon jednog njegovog promašaja. Valjda je smatrao da je mlađi kolega bio sebičan pa mu je to dao do znanja, no njegova reakcija u kojoj je izostalo poštovanja naljutila je Assou-Ekottoa i krenuo je u fizički sukob, što je spriječio Webo.

Na kraju susreta pak je sve spriječio Eto'o, a što se dogodilo u svlačionici teško da ćemo ikada saznati. Tužan završetak utakmice, ali i prvenstva za Kamerun, koji je nakon prijateljskog susreta s Nijemcima izgledao odlično, disciplirano i spremno, ali prilikom odlaska u Brazil krenule su trzavice zbog pohlepe njihovog nogometnog saveza - nakon čega je sve krenulo nizbrdo.

Zbog reprezentacije i svega što su uložili igrači su "skupili glave" i umalo izvukli remi s Meksikom, ali to je bio "labuđi pjev". Ovim porazom postali su prva reprezentacija sa šest uzastopnih poraza na svjetskim prvenstvima od Salvadora 1982., a kako stvari stoje bit će poraženi i sedmi put. Čini se da je samo pitanje koliko će im Brazil "utrpati".

>> Hrvatska razbila Kamerun 4:0 i ostvarila svoju najveću pobjedu na SP-u u povijesti!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.