UKRAJINA

Izvrstan nastup članica ARRK Buba na EP ženskih juniorskih formacija

Foto: Privatni album
AKRR Buba
Foto: Privatni album
AKRR Buba
01.10.2019.
u 13:59
Uspjele su najprije odličnim nastupom izboriti finale, da bi zatim finalnim plesom osigurale sjajno šesto mjesto u Europi
Pogledaj originalni članak

Članice Akrobatskog rock'n'roll kluba „Buba“ zauzele su izvrsno šesto mjesto na Europskom prvenstvu ženskih juniorskih formacija održanom u Ukrajini (Kharkiv, 28.-29. rujna 2019.).

U jakoj europskoj konkurenciji Zagrepčanke u sastavu: Maja Božić, Lara Goreta, Tara Ježovita, Mia Pavičić, Tia Tomašević, Iva Đukić, Sarah Petrušić, Lucija Papić, Miranda Savić, Marijana Kovačić, Vida i Jana Tunguz, uspjele su najprije odličnim nastupom izboriti finale, da bi zatim finalnim plesom osigurale sjajno šesto mjesto u Europi.

Treneri: Sandra Miletić, Petra Nedelić, Helena Šćukanec

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.