TRENER ZRINJSKOG

Jakirović progovorio o tučnjavi: Njihov kapetan me odgurnuo, stalno nas vrijeđaju i prijete nam

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Jakirović progovorio o tučnjavi: Njihov kapetan me odgurnuo, stalno nas vrijeđaju i prijete nam
17.10.2022.
u 13:13
- Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju: "Što je bilo, što je bilo?" Slične stvari nam se non stop događaju u Trebinju, bar od kada sam je tu.
Pogledaj originalni članak

Derbi Premijer lige BiH odigran je jučer u Trebinju, nije bilo pobjednika u susretu Leotara i Zrinjskog (1:1), no više se govori o onome što se događalo nakon utakmice.

Pojavila se nevjerojatna snimka na kojoj se vidi da je došlo do fizičkog sukoba ispred stadiona. U tučnjavi je sudjelovao trener Zrinjskog, Sergej Jakirović koji je uspješno vodio Goricu u HNL-u.

Jakirović je sada iznio svoju stranu priče.

- Kada sam izašao iz autobusa pozvati igrače da krenemo, kapetanu Leotara Miloviću sam rekao, "Što ti je, gotova stvar". Također, podsjetio sam ga da me je vrijeđao i na prethodnom našem gostovanju, a on je odgovorio "Ja ću ovo, ja ću ono…". Kada sam mu došao blizu, on me odgurnuo, a kada su to vidjeli ovi moji, odmah su reagirali. Klub će izdati priopćenje. Nama može prići tko god hoće, i napasti nas - rekao je Jakirović za Avaz i dodao:

- Policija stoji kod svlačionica, a na parkingu nema nikoga. Policajci su došli poslije i pitaju: "Što je bilo, što je bilo?" Slične stvari nam se non stop događaju u Trebinju, bar od kada sam je tu. Bitno je da su napravili “screenshot”, navodno kako nekoga ganjam. Ali dobro, neka se zabavljaju jedan dan. Činjenica je da je on (Milović) došao tamo i vrijeđao, prijetio, “ja ću ovo, ja ću ono…” Bože sačuvaj. Ali dobro. 

Oglasili su se iz Zrinjskog, a priopćenje kluba prenosimo u cijelosti.

"HŠK Zrinjski Mostar želi istaći kako iskreno žali zbog događaja koji su se dogodili trideset minuta nakon završetka jučerašnje utakmice FK Leotar – HŠK Zrinjski (1:1), jer ćemo kao Klub uvijek osuditi svaki oblik nedoličnog i neprimjerenog ponašanja.

HŠK Zrinjski Mostar također želi naglasiti kako čvrsto stoji iza svih članova našeg Kluba te istovremeno izraziti zgroženost zbog načina na koji je dio medija prezentirao incident koji se dogodio na stadionu Police, a za koji odgovornost nikako ne mogu snositi treneri i igrači HŠK Zrinjski.

Podsjetimo, prvi incident dogodio se na konferenciji za medije kada je član stručnog stožera FK Leotar prekinuo istu i verbalno napao trenera naše momčadi Sergeja Jakirovića, a drugi ispred autobusa u kojoj je začetnik incidenta definitivno bio kapetan kluba domaćina.

HŠK Zrinjski posebno želi osuditi svjesno ili nesvjesno manipuliranje činjenicama od strane dijela medija koji su svoj sud donijeli na osnovu nekompletnih snimaka te su još jednom pokazali veliku razinu neprofesionalizma i neobjektivnosti, ali i jasno izraženi stav da se u negativnom svjetlu prikaže HŠK Zrinjski, zbog čega je naš Klub odlučio prekinuti sve profesionalne odnose s istima, jer smatramo da je to jedini ispravan način na kontinuirano iskazivanje manjka poštovanja prema sedmerostrukom prvaku BiH.

HŠK Zrinjski također traži od Nogometnog saveza BiH da sigurnost svih aktera službenih utakmica stavi na prvo mjesto, posebno u krugu stadiona, jer smatramo da su se jučerašnji incidenti mogli spriječiti uz bolju organizaciju sigurnosnog aspekta", stoji u priopćenju.

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Moodleen
Moodleen
17:34 17.10.2022.

Kod zapadnih turčina ništ novoga.

DU
Deleted user
14:35 17.10.2022.

U Čačku bi bolje dočekali HŠK Zrinjski no u Trebinju. Pa zna se kakovi su to "navijači".

Avatar arba_arba
arba_arba
14:37 17.10.2022.

najbolje da to Dragan, Milorad i Sejdo uz harmoniku i janjetinu smire. Jelena i Borjana mogu plesati na stangi.