Jarni: Svjestan sam da nam treba gol za prolaz

Foto: import
Jarni: Svjestan sam da nam treba gol za prolaz
27.02.2008.
u 15:46
Pogledaj originalni članak

Glas iz Slovenije, iz Hajdukove baze u Termama Čatež odavao je zadovoljstvo. Robert Jarni, trener bijelih, dobre je volje.
- Uvijek sam takav. Nisam sklon promjenama raspoloženja, pokušavam na sve gledati s vedre strane - rekao je Jarni.

Liječnički bilten
A raspoloženje bi mu, s obzirom na liječnički bilten i izostanke, moralo biti tmurno. Nema "kartoniranih" Tudora i Ljubičića, Rukavina, Bartolović i Tomić ozlijedili su se u susretu sa Zagrebom, Živkovića više i ne spominjemo...

- Koga nema, bez njega se mora. I može. Imam na raspolaganju 18 nogometaša, svi su oni profesionalci, nemam razloga ne vjerovati u te momke. Da bismo imali dovoljno igrača za zapisnik, naknadno sam pozvao vratara Lovru Kalinića i napadača Duju Čopa - kaže Jarni.

Današnji uzvrat četvrtfinala kupa u Zaprešiću protiv Intera nametnuo se kao najvažnija utakmica Hajduka ove polusezone. I sam Jarni je kazao da je kup jedina prigoda za osvajanje trofeja.

- U Zaprešiću nas čeka teška utakmica, teren će biti blatnjav, neće biti velike igre - ističe Jarni.

Težak teren
Splićani u Zaprešić stižu s prednošću iz prve utakmice od 2:1. Hajdukov trener, čim mu se spomene obrana, podigne glas.

- Nećemo se braniti, ponajprije me zanima pobjeda. Svaka pomisao da branimio taj gol prednosti iz prve utakmice bila bi pogubna. Svjestan sam da nam za prolaz treba pogodak. Tako ćemo se i postaviti u dvoboju protiv Intera. Vjerujem da neće biti jedanaesteraca i da ćemo pitanje tko će u polufinale kupa riješiti u devedeset minuta - rekao je Jarni.

Po svom običaju, nije govorio o sastavu, nije sporno da će u napadu biti oporavljeni Nikola Kalinić i Verpakovskis, a Jarnijeve dvojbe su Siniša Linić ili Drago Gabrić u sredini terena, te Buljat ili Pandža u zadnjoj liniji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr