NEĆE MEĐU VATRENE

Javio se hajdukovac koji je odbio Hrvatsku i objasnio zašto će nastupati za Kanadu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Split: Hajduk i Adidas održali modno događanje povodom početka suradnje
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 27. kolu Prve HNL
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Pula: Utakmica između NK Istra 1961 - HNK Hajduk u 34. kolu SuperSport HNL-a
21.08.2024.
u 12:02
Bila mi je čast predstavljati Hrvatsku, koja je nogometna velesila i koja je domovina moje obitelji, no s odmakom vremena osjetio sam da želim predstavljati zemlju u kojoj sam odrastao
Pogledaj originalni članak

Niko Sigur (20) odlučio je zastupati kanadsku nogometnu reprezentaciju. Iako je igrao za hrvatsku U-21 reprezentaciju i mnogi su zazivali njegov dolazak među vatrene da bude konkurencija Josipu Juranoviću i Josipu Stanišiću na poziciji desnog beka, ipak je izabrao zemlju u kojoj se rodio i odrastao.

"Bila mi je čast predstavljati Hrvatsku, koja je nogometna velesila i koja je domovina moje obitelji, no s odmakom vremena osjetio sam da želim predstavljati zemlju u kojoj sam odrastao i započeo nogometnu karijeru, Kanadu", objasnio je svoju odluku web stranicu HNS-a, pa dodao:

"Cijenim otvorenu komunikaciju i razumijevanje ove odluke od strane HNS-a te zahvaljujem trenerima i suigračima u reprezentaciji na ugodnom vremenu koje sam proveo kao mladi hrvatski reprezentativac. Bit ću uvijek veliki navijač Hrvatske, kojoj želim puno sreće i uspjeha".

Sigur iza sebe ima devet nastupa za mlade vatrene u kojima nije zabio nijedan gol. Bio je bio generacije koja je igrala na Euru U-21 2023. gdje se Hrvatska nije proslavila osvojivši samo jedan bod i ne postigavši nijedan gol u grupi sa Ukrajinom, Španjolskom i Rumunjskom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.