KOMENTAR SEZONE

Javio se vlasnik proteze s Maksimira: Niš' se ne sekirajte, bacio sam ju Petkoviću da bolje igra!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Javio se vlasnik proteze s Maksimira: Niš' se ne sekirajte, bacio sam ju Petkoviću da bolje igra!
15.08.2022.
u 12:35
Potez jednog navijača plavih postao je hit na društvenim mrežama u Hrvatskoj.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je slavio u jubilarnom stotom HNL derbiju na Maksimiru protiv Hajduka s velikih 4:1.

Na tribinama je vladala velika euforija, jedan navijač se malo zanio i bacio protezu za nogu na tartan stazu maksimirskog stadiona.

Na njoj se nalaze stickeri BBB-a i ubačena je sa sjeverne tribine, a nakon proslave pokupio ju je Mislav Oršić i pokušao vratiti vlasniku, ali bio je to nemoguć zadatak.

Kako smo već pisali, predao ju je redarskoj službi, i proteza je uspješno vraćena vlasniku. Vlasnik se oglasio na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj se oglasio Bad Blue Boys iz priče. Pokazao je nogu i pojasnio svoj postupak:

-Bacio sam nogu, evo tu je, i kaj sad? I nogu svoju za plavu boju Tu je, niš se ne sekirajte. Bacio sam ju Petkoviću da bolje igra.-

STRATEŠKI PROMAŠAJ

Vezni red Hajduka se raspao, a mladi mega talent sjedi na klupi: 'On je dragulj poput Baturine'

Zašto mladi Ivan Ćubelić koji čini stup mlade reprezentacije, koji je ponikao u Hajduku i kojeg je The Guardian uvrstio među 60 najvećih svjetskih talenata - sjedi na klupi i to u trenucima gdje u veznom redu zadovoljava jedino Filip Krovinović? Taj 19-godišnji veznjak igra upravo onu poziciju koja je Hajduku nasušno potrebna i koja je razotkrila velike probleme u tranziciji i povezivanju igre. Primjera radi, splitsko dijete Martin Baturina sada oduševljava u Dinamu. Zašto Hajduk ne vjeruje svom veznjaku koji je po mnogima kompletniji igrač od svog vršnjaka s Maksimira? Zašto mu ne dopušta da eskplodira kao što je eksplodirao i Baturina? Poznato je da je Dalmacija najveći rasadnik nogometnih talenata, međutim poznato je i da je Hajduk desetljećima vodio katastrofalnu stratešku politiku kad su mlade nade u pitanju.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AN
Anezka
08:52 16.08.2022.

Sramotno ponašanje, odrapiti mu kaznu poštenu

UN
unknown11
19:15 15.08.2022.

Netočno. Reko je da ju bacio za Dinamo i da Petkovic bolje igra. A ono kaj je Livaja fulao je u stilu Sivonjića haha

PO
poluprovokator
13:10 15.08.2022.

Za početak kazna radi bacanja predmeta na teren i mogućeg ozljeđivanja nekoga dolje istime.