LETIO S CESTE

Vozač koji se sudario sa svjetskim prvakom: Letio sam s ceste, BMW mi je totalka

Foto: 24sata
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
26.04.2021.
u 20:17
"Nisam očekivao da će tako naglo skrenuti na mene, zato i nisam stigao kočiti. A sam mi je Ogier kasnije rekao da u slučaju da sam kočio, on sigurno ne bi mogao nastaviti Croatia Rally"
Pogledaj originalni članak

Automobil mi je doživio totalku! Aktivirali su se zračni jastuci, lijevi kotač mi je on pogodio, desni se zabio u stup tako da sam ostao sasvim bez prednjeg ovjesa... Ma puno je to jači sudar bio nego što mislite. Pa ja sam doslovno letio preko nogostupa i onaj jedan stupić na kolniku se iskrivio od udarca, rekao je Željko Matić (35), sudionik nesreće o kojoj se i danas priča, za 24sata. Onoj u kojoj je uz njega bio i svjetski prvak u reliju, Sebastian Ogier. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam očekivao da će tako naglo skrenuti na mene, zato i nisam stigao kočiti. A sam mi je Ogier kasnije rekao da u slučaju da sam kočio, on sigurno ne bi mogao nastaviti Croatia Rally. I ovako mu je dosta stradala desna strana, nije mogao ni vrata otvoriti, a onako bi udarac bio još nezgodniji za njega - ispričao je Željko.

Zanimljvo, baš je krenuo sa sinom na misu pa pogledati etapu relija na Sljemenu, ali je na kraju u nedjelju navečer imao druženje sa svjetskim prvakom. 

Bilo je sasvim pristojno, razgovarali smo, razmijenili kontakt, ponudio mi je da mu se javim ako bilo što ne bude u redu oko isplate osiguranja... Bili su on i njegov menadžer. Ma baš je dobar lik, savršen.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

SP
Split71
21:51 26.04.2021.

Pametnjakoviću dobro si proša i sad kuco jer policiji nije problem izmirit tvoju brzinu i ustanovit gdje ti je mob. Bija...

RO
roland
21:11 26.04.2021.

BMW je kroz raskrižje uletio većom brzinom od dopuštene. Ovi su stajali na crvenom, a ovaj iz BMW je uletio u zeleno. Htio je imati vdeo kako prolazi svjetskog prvaka. Samo to mu je bio cilj.

MR
mrzimcrvenekmerove
21:01 26.04.2021.

a nije ti đava da mira nego si se utrkivao protiv wrc auta? a jesi pametan, blago majci