Arsenal

Je li netko Fabianskom objasnio pravila igre?

Foto: Reuters
Je li netko Fabianskom objasnio pravila igre?
18.02.2010.
u 14:48
Da bi se netko (uspješno) mogao baviti nekim sportom, bilo kojim, preduvjet je da poznaje pravila igre. Osobito želi li igrati u elitnom natjecanju kakvo je Liga prvaka.
Pogledaj originalni članak

No, netko je u Arsenalu propustio pričuvnom vrataru Lukaszu Fabianskom objasniti pravila, pa se tako dogodilo da je zbog gluposti poljskog vratara Porto ostvario prednost uoči uzvrata.

"Nespretnjaković", "brljavko", "čovjek nevolja"... samo su neki od naziva koji vrište u engleskim tabloidima. Mediji se natječu u sprdanju s čovjekom koji je ove sezone šest puta bio između Arsenalovih vratnica. I tko zna kad će opet biti...

Jer, kad netko kaže "Fabianski", svi će se sjetiti Varelina ubačaja i nespretnog Poljakova "poguranca" u vlastitu mrežu za Portovih 1:0! Ili pak nevjerojatnog gafa kad je loptu koju mu je vratio Sol Campbell (također glup potez!) uhvatio rukama pa je Porto dobio indirektan udarac! Pa je onda, onako zbunjen, loptu brzo dao sucu, što su lukavi Portugalci znali iskoristiti.

– Primili smo pogotke kao školarci – kaže Fabregas.

A Fabianski se doista ponašao poput tinejdžera – definitivno nije znao što u nezgodnim situacijama raditi sa svojim rukama...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr