POTEZ ZA POHVALU

Jedan igrač Hajduka trenirao je samo sat vremena nakon poraza od Dinama

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu SuperSport HNL-a
04.04.2024.
u 15:30
Video je snimio i objavio na Facebook njegov otac, a jedan je navijač potom istu objavio na Twitteru uz opis ,,Puki želin ti sve najbolje u karijeri, jer iz dana u dan pokazuješ kakva si glava"
Pogledaj originalni članak

Peti ovosezonski derbi Hajduka i Dinama završio je minimalnom pobjedom Dinama, osiguravši Modrima tako mjesto u finalu kupa. Gol za pobjedu postigao je Sandro Kulenović u 15. minuti.
   
Hajduk se u jučerašnjem ogledu više iskazao grubim ispadima svojih navijača nego igrom u polju. Niz loših rezultata u važnom dijelu sezone tek je jedan problem za splitsku momčad, a ponašanje torcidaša samo je pogoršalo već tešku situaciju.

Jedna snimka s pomoćnog terena, nastala sat vremena nakon utakmice, ipak je razveselila navijače Hajduka. Rokas Pukštas uhvaćen je s loptom na travnjaku, samostalno trenirajući. Mladi Amerikanac od dolaska u Hajduk postao je zbog požrtvovnosti i dobrih igara miljenik navijača, te je ovim potezom još jednom pokazao karakter koji navijači znaju prepoznati.

Video je snimio i objavio na Facebook njegov otac, a jedan je navijač potom istu objavio na Twitteru uz opis ,,Puki želin ti sve najbolje u karijeri, jer iz dana u dan pokazuješ kakva si glava".

 
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.