Otočni mediji tvrde

Jelavić želi iz Evertona nakon sukoba sa suigračem!

Foto: express.co.uk
Jelavić želi iz Evertona nakon sukoba sa suigračem!
28.11.2012.
u 18:11
Hrvatski se nogometaš navodno već nekoliko puta sukobio s Kevinom Mirallasom i u siječnju će tražiti od kluba da ga proda
Pogledaj originalni članak

Nikica Jelavić želi napustiti Everton! Ovu bombu iz Evertonove svlačionice donosi Daily Express pozivajući se na navodno nezadovoljstvo hrvatskog napadača i njegove konstantne sukobe sa suigračem iz napada, Kevinom Mirallasom.

Express tvrdi da je Jelavić "oprao" belgijskog nogometaša zbog njegove sebičnosti koju je posebno iskazao u nedavnom Merseyside derbiju s Liverpoolom. A zbog svega toga navodno će u siječnju od Evertona zatražiti da ga proda. Među najzainteresiranijima je londonski Arsenal gdje menadžer Arsene Wenger pozorno prati razvoj situacije.

Jelavić je ove sezone za Everton nastupio u 13 utakmica i postigao je pet pogodaka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar toxic alien
toxic alien
18:41 28.11.2012.

Mirallas ce radje namjestiti gol svom zemljaku Fellainiju nego Jelavicu. Svaki postignuti gol u premiershipu podize vrijednost igracu barem za pola milijuna funti, a to lukavi Belgijanci znaju. Gledajuci Evertonove utakmice, i ja imam utisak da Jelavica ignoriraju, i to ne samo Mirallas. Jelavic mnogo trci, otkriva se i cesto puta je u odlicnoj poziciji kad Everton napada, ali lopte ne stizu k njemu nego nekom losije postavljenom suigracu. Tesko je reci da li je to namjerno, ali razumijem Jelaviceve frustracije.

DU
Deleted user
22:58 28.11.2012.

toxic. I meni se to cini. Fellaini koji je belgijski veznjak je zabio vise golova nego Jelavic sto govori sve.

KA
kajinx
14:18 29.11.2012.

Još se treba dodati i sebičnog Stevena Naismith. U Rangersu su skupa dali 40 golova, Jelavić 23, a sada igra samo za sebe i naranvno upropaštava odlične Jelavićeve šanse.