SLAVIO I CITY

Jelavićev Everton pobijedio Petrićev Fulham

Foto: Pixsell
Jelavićev Everton pobijedio Petrićev Fulham
27.04.2013.
u 17:55
Nikica je igrao do 67. minute za Everton, a Petrić od 30. za Fulham, no obojica su ostali bez učinka
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Evertona pobijedili su na Godisson Parku londonski Fulham sa 1:0 u 35. kolu Premiershipa. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Steven Pienaar u 16. minuti, na asistenciju Seamusa Colemana. Nikica Jelavić za domaćine je odigrao do 67. minute kada ga je zamijenio Ross Barkley dok je Mladen Petrić za goste igrao od 30. minute kada je ušao umjesto ozlijeđenog Dmitra Berbatova.

Manchester City je zgodicima Aguera (28. minuta) i Yaya Tourea (83.) svladao West Ham 2:1 (1:0). Pogodak za goste postigao je Carroll (91.).

Stoke je slavio kod kuće nad Norwcihem 1:0 pogotkom Adama, a Wigan je remizirao s Tottenhamom 2:2, čime su se Spursi dodatno udaljili od osiguravanja četvrte pozicije, odnosno plasmana u Ligu prvaka.

Zanimljivo je bilo u susretu Southamptona i WBA gdje su podijeljena tri crvena kartona. WBA je slavio sa 3:0, a bez prvog igrača, Fortunea, ostao u 71. minuti kada je i domaćinima isključen Ramirez. Southampton kraj susreta dočekao je s devet igrača jer je u 82. minuti isključen još i Fox.

Poredak: 1. ManUtd 84, 2. ManCity 71, 3. Arsenal 63, 4. Chelsea 62 (-1), 5. Tottenham 62, Everton 59...

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.