HNL

Jeličić iskritizirao hajdukovca, navijači bijesni: Neukusno, u najmanju ruku

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Jeličić iskritizirao hajdukovca, navijači bijesni: Neukusno, u najmanju ruku
07.08.2024.
u 16:00
Kritika je uvijek OK i dobrodošla. Vrijeđati nekoga na javnoj televiziji je nedopustivo i degutantno. Odmjereniji rječnik se mora koristiti te tako ukazati na limit određenog igrača
Pogledaj originalni članak

Stručni komentator Joško Jeličić vratio se svom poslu, samo ovog puta na drugoj lokaciji. Nakon preranog odlaska s HRT-a zbog ranog ispadanja hrvatske nogometne reprezentacije s Eura, prebacio se na Max Sport gdje će komentirati utakmice HNL-a.

U prvoj emisiji najviše je govorio o Hajduku, a najgore je prošao Fahd Moufi. Naime, Marokanac je protiv Slaven Belupa pokušao iznuditi kazneni udarac, a nakon što je pogledao snimku, inače brutalno iskreni Jeličić je rekao:

"Moufi? Ima nogometni IQ na razini zimske temperature. Ovo što je napravio, to u prosjeku napravi sedam puta po utakmici. Pada... Što da kažem..."

Naravno, ta izjava nije dobro sjela navijačima Hajduka, ali i generalno ljubiteljima hrvatskog nogometa koji su na Facebook stranici HR Nogomet njega iskritizirali:

"Tko mu daje za pravo da tako vrijeđa igrača javno. Takav način kritiziranja igrača i čovjeka govori o njegovoj naravi i njegovom IQ-u. Podrška Moufiju."

"Ok kritiziranje, ali ne razumijem čemu vrijeđanje!? Ovo samo pokazuje tvoj IQ, Joško"

"Neukusno, u najmanju ruku."

"Kritika je uvijek OK i dobrodošla. Vrijeđati nekoga na javnoj televiziji je nedopustivo i degutantno. Odmjereniji rječnik se mora koristiti te tako ukazati na limit određenog igrača."

"Joško Hrvatina, ponižavanje je odraz vlastite slabosti ili malih muda, kako hoćeš."

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

GN
gnoj
20:09 07.08.2024.

Pa šta s ljute na istinu ??

CR
crocro
18:18 07.08.2024.

Pa nije taj tip jedini koji pada. Hajdukovcima je padanje vjerojatno zadaća jer od mngih padova može se dogoditi slabost suca i dosuditi im kazneni udarac. Nema ravnog hajdukovcima u padanju po terenu i traženja slobodnih ili kaznenih odaraca. Drgi klubovi nisu im niti do koljena. Jer ako pobjeda ne ide glatko ili prijeti nezadovoljavajući rezultat onda se treba usredotočiti na padanje, simuliranje i pritisak na suca. Ako ne ide kako je zamišljeno, e onda su krivi suci zbog nekorektnog suđenja, Dinamo, urotnici i da ne nabrajam sve ostale krivce.

DU
Deleted user
17:52 07.08.2024.

josko niswta kontra splita...barem do gospe kad ai ovi shvate da je sezona propala (ako ju ne navuku sa sucima kao sto su poceli)