NORVEŽANIMA KOMBINACIJA

Jelušić bez izbora u Sportsku komisiju MOO-a; trostruko slavlje Francuza u krosa

Foto: Reuters (Ilustracija)
Jelušić bez izbora u Sportsku komisiju MOO-a; trostruko slavlje Francuza u krosa
20.02.2014.
u 14:39
Izabrana su dva nova člana Sportske komisije Međunarodnog olimpijskog odbora. Riječ je o Ole Einar Bjoerndalenu te kanadskoj hokejašici Hayley Wickenheiser.
Pogledaj originalni članak

Danas su se u jutarnjem programu Zimskim olimpijskih igara u Sočiju dijelile medalje u slobodnom skijanju u disciplini kros te u nordijskog kombinaciji ekipno.

U krosu smo vidjeli trostruko slavlje Francuza, a zlato je uzeo Jean Frederic Chapuis. Uz njega su na pobjedničkom postolju bili sunarodnjaci Arnaud Bovolenta te Jonathan Midol.

Norveškom nordijska kombinacija

U nordijskoj kombinaciji (skijaški skokovi + skijaško trčanje 4X5km) ekipno najbolji su bili Norvežani koji su nastupili su u sastavu Magnus Moan, Haavard Klemetsen, Magnus Krog i Joergen Graabak.

Oni su pobijedili ispred Njemačke te Austrije.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Jelušić bez izbora u Sportsku komisiju MOO-a

Spomenimo kako su izabrana dva nova člana Sportske komisije Međunarodnog olimpijskog odbora. Među 14 kandidata bila je Ana Jelušić, ali dva mjesta od 14 mogućih popunit će najuspješniji olimpijac svih vremena Ole Einar Bjoerndalen te kanadska hokejašica Hayley Wickenheiser. Oni će zakletvu položiti prilikom svečanosti zatvaranja Igara u nedjelju.

>> Osvojio osmo zlato: Bjorndalen najuspješniji u povijesti ZOI-ja!
>> Nevjerojatno: Svjetski je prvak u skijaškim skokovima, a boji se visine

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.