NJEGOVO VIĐENJE

Oglasio se Jerome Boateng: Ivan Rakitić je kriv za sve!

Foto: Reuters/PIXSELL
Oglasio se Jerome Boateng: Ivan Rakitić je kriv za sve!
08.05.2015.
u 19:11
'Trebali smo spriječiti njegovo dodavanje.'
Pogledaj originalni članak

Jerome Botang posljednja je "žrtva" Lionela Messija i o njegovom padu još uvijek se priča, ali on ni najmanje ne brine te se oglasio s mnogo samopouzdanja.

- Oni koji mrze bit će glasni kad gubite, a tihi kad uspijete - napisao je na Instagram profilu Nijemac, uz fotografiju kultnog dona Corleonea iz filma Kum.

Dobra je to reakcija Bayernova braniča jer ne smije potonuti i pasti u depresiju, to što je Messi napravio može se dogoditi svima. Ipak, zanimljivo objašnjenje cijelog događaja ponudio je Boateng.

- Odigrali smo odličnih 70 minuta. No pogreške se događaju. Messi je najbolji igrač na svijetu i nitko ne smije ostati s njim jedan na jedan. Morali smo spriječiti dodavanje Rakitića. To je bio pravi problem. Nakon tog dodavanja, ne samo ja, nego nitko više ništa ne može napraviti - rekao je.

Dakle, kriv je ipak Rakitić!

 

Word!👌

A photo posted by Jerome Boateng (@jeromeboateng) on

>> Messi objasnio zašto je Boateng završio na podu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

DI
Dijaspora
20:58 08.05.2015.

Boateng je krenuo na Messijevu lijevu stranu jer Argentinac većinom šuta lijevom nogom.To bi radilo 90% braniča. No Messi je nepredvidiv. Hvale ga i sami Nijemci. Jedan na jedan nema nitko šanse,pa ni Boateng.

DH
dalibor.hren
20:44 08.05.2015.

Boateng je slušao Špacu ( Messi uvik ide livo ) i slomio kralješnicu...

Avatar jwayne
jwayne
23:49 08.05.2015.

Kad je 2013. Bayern razmontirao Barcu, Messi je bio nevidljiv, i isti ovi novinari koji sada pokopavaju i ismijavaju Boatenga pokopali su Messia. .Gle sada ... Messi je kralj a Boateng nula! Svatko ima pravo na lošu tekmu... ovo je sport a ne matematika. Boateng je i dalje vrhunski branič!