Otjerao ga iz kluba

Jo bacio dres, Pamić poludio: Za njega su zatvorena vrata svlačionice!

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Jo bacio dres, Pamić poludio: Za njega su zatvorena vrata svlačionice!
30.03.2014.
u 22:40
- Čestitam Rijeci na pobjedi. Nedopustivo je u šestoj honduraskoj ligi da momčad dobije pogodak kada protivnički vratar ispuca loptu!
Pogledaj originalni članak

Brazilac Jo izašao je iz igre u 42. minuti, kada je Pamić mijenjao način igre zbog isključenog Čaglja. Jo nije baš dobro podnio zamjenu, u nastupu bjesnila bacio je dres...

- Što se mene tiče, njemu su za sva vremena zatvorena vrata svlačionice. Jedino se može vratiti ako igrači budu tako htjeli, ali za mene je to gotova priča. Želim mu svu sreću! Nedopustivo je da se tako ponaša igrač kojemu se sve pružilo u granicama naših mogućnosti! Reći ću vam i ovo: postigao je jedan gol i imao dvije asistencije u prvenstvu. Toliko o njegovu učinku - kazao je Igor Pamić, i osvrnuo se na utakmicu.

- Čestitam Rijeci na pobjedi. Nedopustivo je u šestoj honduraškoj ligi da momčad dobije pogodak kada protivnički vratar ispuca loptu! Najviše mi je žao naših navijača! Ovo su pravi navijači, a ne oni koji dolaze samo jednom godišnje - kazao je trener Istre Igor Pamić.

>>Rijeka pogotkom Krstanovića pobijedila Istru i preskočila Hajduk

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZK
zkapuli
09:24 31.03.2014.

Pamić je idiot. Da imalo cijeni svoje igrače sačekao bi još tri minute i na poluvremenu izvršio izmjene.

HA
hajduk1966
11:00 31.03.2014.

Trebalo bi da nasi navijaci gledaju "nase" igrace, sto ce nam ti neki stranci s ulice kad imamo svoje mlade igrace koji nisu nista slabiji od ovih.Trebao bi se Hns malo pozabaviti s time pa na neki nacin ograniciti dovodjenje igraca izvana vecinom bez ikakvih provjera o ispravnosti tih transfera inace za 10-ak godina nestace Hrvatskog nogometa,a sto se Pamica tice ,trener mora imati autoritet inace ne treba niti raditi