Pregovori u tijeku

Još nema dogovora sa Saudijcima: Brozović nezadovoljan ponuđenom plaćom?

Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
UEFA Nations League Final - Croatia Training
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - Inter Milan v Fiorentina
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Champions League - Quarter Final - Second Leg - Inter Milan v Benfica
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Serie A - Inter Milan v Lazio
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
Champions League - Quarter Final - First Leg - Benfica v Inter Milan
Foto: Lee Smith/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
27.06.2023.
u 13:37
Saudijski Al Nassr mogao bi imati teži posao s dovođenjem Marcela Brozovića, no što su na početku mislili. Prema pisanju transfer insajdera, hrvatski veznjak nije zadovoljan plaćom koja mu nude. Talijanski mediji govorili su o 20 milijuna eura godišnje. Prema tome sudeći, morat će povećati ponudu jer posao leži u njegovim rukama
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju talijanskog transfer insajdera Fabrizija Romana, hrvatski veznjak Marcelo Brozović nije zadovoljan s ponudom Saudijaca i za prelazak u Al Nassr traži povećanje plaće koju nude. Inter, u kojem je Brozović proveo osam godina, prihvatio je ponudu od 23 milijuna eura odštete. Od nedjelje transfer ovisi o odluci hrvatskog reprezentativca.

Nakon finala Lige prvaka, milanski Inter odlučio je da ne želi zadržati 30-godišnjeg Marcela Brozovića. Pred njime su dvije opcije. Ona financijski povoljnija dolazi iz saudijskog Al Nassra u kojemu igra i portugalska legenda Cristiano Ronaldo. Interu su ponudili 23 milijuna odštete, a prema pisanju talijanskih medija Brozoviću nude povećanje godišnje plaće za osam milijuna eura, s 12 na 20 milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Druga opcija je Barcelona, premda je ponuda novčano osjetno slabija, prema Španjolcima oko 15 milijuna eura i osam milijuna godišnje zarade za Brozovića, mogla bi se mijenjati. Mundo Deportivo piše kako su u katalonskom klubu ozbiljno zagrizli za dovođenje Hrvata koji bi s Ilkayem Gündoganom trebao činiti okosnicu njihovog novog veznog reda.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.