Ljetni šoping

Jose Mourinho želi pola njemačke reprezentacije

Foto: Pixsell
Jose Mourinho želi pola njemačke reprezentacije
16.07.2010.
u 13:11
Real je u četvrtak za Khediru poslao ponudu od 8 milijuna eura, no Stuttgart traži 15. A za Schweinija će trebati dati čak 55 milijuna.
Pogledaj originalni članak

Trener Reala Jose Mourinho toliko je oduševljen igrama njemačkih reprezentativaca na SP-u da u svoj novi klub želi dovesti Bastiana Schweinsteigera, Samija Khediru, Mesuta Özila i Thomasa Müllera. Najbliži Madridu zasad je Khedira, a Real je već poslao prvu službenu ponudu od 8 milijuna eura. No, Stuttgart je rekao da svog veznjaka ne želi pustiti ispod 15 milijuna eura.

Bastian Schweinsteiger je pak jučer nagovijestio odlazak iz Bayerna izjavom da "nije vjenčan" za prvaka Bundeslige. Njemački Bild piše da je Bastian od kluba zatražio da sasluša ponudu Reala. Bavarci ga zasad ne žele prodati, ali neće moći ništa izdvoje li Madriđani 55 milijuna eura, kolika je ugovorena odšteta za Schweinsteigera.

Iako je prije mjesec dana tvrdio da mu je prva želja Brazilac Maicon, Mourinho je odustao od bivšeg igrača iz Intera nakon odličnih igara Sergia Ramosa na SP-u.

Jedno je jasno, Mourinho će ovoga ljeta napraviti veliki rez u momčadi, jer otišla su ili su na odlasku desetorica igrača (Dudek, Marcelo, Drenthe, Diarra, Gago, Guti, Raul, Benzema, Lass, Garay).

– Ne želim vidjeti Gutija i Raula na prvom treningu, na njih ne računam – jasno je poručio Mourinho.

Dok realovci već po običaju idu u veliki ljetni šoping, u Barceloni je ove godine "recesija". Za 40 milijuna eura kupljen je David Villa, Thierry Henry prodan je Red Bullu, a traži se kupac i za Zlatana Ibrahimovića. Nema razbacivanja novcem, klub je nedavno dobio kredit od 120 milijuna eura.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.