PORUKE IZ SPLITA:

Važno je to što uzvrat igramo na Poljudu, to je naša prednost

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Važno je to što uzvrat igramo na Poljudu, to je naša prednost
07.08.2015.
u 14:05
'Sloven Liberec je protivnik po mjeri za Hajduk.'
Pogledaj originalni članak

Iz Hajduka su se mogle čuti prve reakcije na ždrijeb posljednjeg pretkola Europske lige u kojem su bijeli izvukli češki Slovan Liberec. Prvi suradnik trenera Damira Burića, Joško Španjić u reakciji nakon ždrijeba je kazao:

– Česi su protivnik po mjeri, iako u ovoj fazi natjecanja više nema slabog protivnika. Učinit ćemo sve da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Slovan je lani bio tek 12. u prvenstvu, a u Europu je ušao kroz nacionalni kup i to, naravno, puno govori o njemu. Svakoga moramo shvatiti jako ozbiljno i to ćemo napraviti sa Slovanom. Dobro ćemo se pripremiti. Nećemo ga podcijeniti – rekao je prvi suradnik trenera Damira Burića, Joško Španjić i nastavio o izgledima Hajduka:

– Sigurno je da ćemo imati težak posao, ali mi ćemo se za njih dobro pripremiti. To što igramo revanš u Splitu, naša je prednost. Uz podršku navijača na Poljudu sigurno možemo odigrati odličnu utakmicu. Važno je da u prvoj utakmici budemo maksimalno oprezni, da zabijemo gol jer će nam to otvoriti dobru poziciju za revanš.

>> Dinamo izvukao najlakšeg mogućeg protivnika – albanski Skënderbeu!

>> I Hajduk izvukao najlakšeg protivnika u bubnju – Slovan iz Libereca!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

FI
Fisherman
14:16 07.08.2015.

Sretno Dinamu i Hajduku.Iako sam navijac Dinama bilo bi lijepo gledati i jedne i druge u europskim natjecanjima.

4J
.4.JA
14:52 07.08.2015.

hajdukovac sam po rodjenju,Ali kad je Europa u pitanju,navijam za svaki klub koji ima Hrvata u sastavu

DO
dodotatino
14:17 07.08.2015.

Tako je Buriću, smanjiti euforiju i tenzije. Mlada ekipa sklona oscilacijama, dajte im mira, ne stavljajte im teret na leđa, imperativ prolaza. Novinari pišu bombastične naslove zbog čitanosti ali u klubu i ljudi oko njega moraju stati na loptu ili balun kako im drago. Protivnik možda je "najlakši" od mogućih ali sigurno neće igrati spuštenih gaća. Oprez i bez euforije