Joško Vlašić

Joško: Želimo svjetski rekord i sve rekorde mitinga

Foto: Reuters
Joško: Želimo svjetski rekord i sve rekorde mitinga
02.08.2010.
u 19:25
Ima Blanka sve naslove, a glavni motiv sada joj je Stefka Kostadinova. Kreće u glavnu potjeru za njom.
Pogledaj originalni članak

– Kad dođete na neki miting, stoji da rekord drži taj i taj. Želim da desetljećima tu stoji Blankino ime. Kad uzmete startnu listu, na njoj već dvadeset godina uza svjetski rekord stoji ime Stefke Kostadinove.

- Želim da ime moje kćeri sljedećih dvadeset godina stoji na tome mjestu. Lovimo Stefku po broju natjecanja, po broju skokova preko dva metra. To su motivi koje Blanka ima – rekao je Joško Vlašić o ciljevima u budućnosti. (om)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.