Sandro Kulenović

Junak Dinama za VL: Sad ću vam otkriti što su mi rekli Petković i Ademi. Ne sjećam se pogotka

Junak Dinama za VL: Sad ću vam otkriti što su mi rekli Petković i Ademi. Ne sjećam se pogotka
25.10.2024.
u 11:55
Kad je Dinamo zadnji put pobijedio u gostima u Ligi prvaka, još se nisam ni rodio. Teško je to uopće pojmiti, kaže Kule

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 6

NO
novabit
12:53 25.10.2024.

Bravo dečki! Kulenoviću samo trpaj. Najbolji golgeteri su oni koji ne vidiš često na uatlmici s loptom al svaku tekmu zabiju gol ili dva! Sada kada ste krenuli pobjeđivat u gostima LIge prvaka nema stajanja! Samo naprijed!

EJ
ejStef
12:54 25.10.2024.

Bravo za Kulenovića, dečko se stvarno trudi, daje sve od sebe. No da bi bio vrhunski napadač, trebao bi poboljšati tehniku, samim time bi i povećao realizaciju. Uzeti privatnog trenera i možda upisati neku borilačku vještinu tipa karate... Sada je problem da se od njega očekuje da glumi Petkovića, a to je nemoguće. Lopte se većinom odbijaju od njega, a kada je i uspije prihvatiti, rijetko je uspije zadržati. Da bi došao do izražaja, treba drugačije posložiti igru kada je on napadač, za njega treba poslati lopte u dubinu ili centaršuteve u 16 metara.

MA
majeltomoguce
12:31 25.10.2024.

Dečku svaka čast! Ja sam ga tjerao iz Dinama prošle sezone, ne volim takve igrače. Napadač koji nema dribling, brzinu, ne prejak udaraca, slab u duelu i ne baš pretjerano dobar u igri glavom iako ima visinu ... po meni lošija verzija Belje! Nema ništa ali je snalažljiv ispred gola i Dinamu se jako isplatio.