SERIE A

Jurićeva Roma teško poražena u Firenci. Domaćini im zabili čak pet golova

Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
Europa League - AS Roma v Dynamo Kyiv
Foto: REMO CASILLI/REUTERS
Serie A - AS Roma v Inter Milan
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
Serie A - Fiorentina v AC Milan
28.10.2024.
u 02:00
Izuzetno lijep pogodak postigao je za Romu Kone u 39. minuti. Naciljao je i pogodio s 20 metara iskosa, ali je na kraju taj gol vrlo malo značio rimskoj momčadi
Pogledaj originalni članak

U posljednjem nedjeljnom ogledu devetog kola talijanske Serie A nogometaši Fiorentine su na domaćem terenu ostvarili uvjerljivu pobjedu, svladali su Romu 5-1. Ovom pobjedom Fiorentina je skočila čak na četvrto mjesto, dok je Roma, hrvatskog stratega Ivana Jurića, ostala na 11. mjestu ljestvice.

Fiorentina je povela već u devetoj minuti kada je nakon lijepe akcije, ove nedjelje razigrani Moise Kean, zabio za 1-0. U 17. je bilo 2-0 nakon što je Beltran pogodio s bijele točke.

Izuzetno lijep pogodak postigao je za Romu Kone u 39. minuti. Naciljao je i pogodio s 20 metara iskosa, ali je na kraju taj gol vrlo malo značio rimskoj momčadi. Već u 41. minuti opet je Kean bio strijelac za 3-1, dok je Bove počekom drugog dijela pogodio za 4-1. U 60. i 65. minuti igrač Rome Hermoso je zaradio dva žuta kartona i isključenje, a u 71. se dogodio novi udarac za Romu, Hummels je pogodio vlastitu mrežu za konačnih 5-1 domaćina.

VIDEO Schumacherova obitelj potrošila bogatstvo na liječenje legende. Izašle su nevjerojatne brojke

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.