Bivši cedevitaš

Jusuf Nurkić: Bosanski Medvjed koji se nikoga ne boji

Foto: Reuters/Pixsell
Jusuf Nurkić: Bosanski Medvjed koji se nikoga ne boji
05.02.2015.
u 22:44
- On ima prijeteći nastup i jedan je od onih igrača koji vam ulaze pod kožu, što i nije tako loše. Radije ću imati igrača koji psuje suparnike nego onoga koji je sa svima prijatelj
Pogledaj originalni članak

Jednu od boljih utakmica u NBA ligi odigrao je bivši cedevitaš Jusuf Nurkić (20, 211 cm) u porazu Denvera kod Bostona (100:104) - 14 koševa i 7 skokova. Zbog robusne konstitucije i pokretljivosti, američki novinari su ga prozvali Bosanskim Medvjedom koji se nikog ne boji jer Juka je blokirao All-Star igrače poput Blakea Griffina i Marca Gasola, a pred DeMarcusom Cousinsom radio je grimase.

- On ima prijeteći nastup i jedan je od onih igrača koji vam ulaze pod kožu, što i nije tako loše. Radije ću imati igrača koji psuje suparnike nego onoga koji je sa svima prijatelj - kazao je Nurkićev trener Brian Shaw.

LADY GAGA:

Pljuvali su me i govorili da smrdim, da sam nakaza. Sa samo 15 godina pala sam u duboku depresiju

I kada se već činilo da je za Lady Gagu samo nebo granica, razotkrila je sebe u odličnom dokumentarcu "Five Foot Two", koji prikazuje sasvim drugo, obično, ali i nesigurno i prilično ranjivo lice ove svestrane umjetnice. U tom filmu moglo se čuti da se nije nikad osjećala dovoljno ugodno u svojoj, "običnoj" koži te da se nije mogla pojaviti na pozornici i pjevati samo začešljane kose.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
DARC2332
07:58 06.02.2015.

to jusufe samo napred!!!