TRANSFER

Juventus nudi 16 milijuna eura za Gilardina

Foto: Reuters
Juventus nudi 16 milijuna eura za Gilardina
28.05.2010.
u 10:42
Na kraju sezone je Alberto Gilardino, talijanski nogometni reprezentativac i napadač Fiorentine, izjavio da ne traži novi klub te da je sretan igranjem u Firenci.
Pogledaj originalni članak

No, takav je njegov sud trajao do ovoga tjedna kada su se očigledno dogodile promjene. Talijanski tisak navodi da je glavni razlog za mijenjanje mišljenja Gilardina odlazak dosadašnjeg trenera Fiorentine Cesarea Prandellija (koji je prihvatio poziv budućeg talijanskog izbornika), kao i vjerojatni dolazak na praznu klupu srpskog trenera Siniše Mihajlovića.

Gilardina je, izgleda, pokolebala i ponuda koju je Juventus poslao na adresu Fiorentine. Naime, nude 16 milijuna eura za ovog 27-godišnjeg snalažljivog napadača koji je u karijeri igrao u Piacenzi, Veroni, Parmi, Milanu i Fiorentini.

- I mi smo za to pročitali u novinama (op.a. La Repubblica). Novost je to za nas, ali i novost koju ćemo dobro analizirati - rekao je igračev menadžer Beppe Bonetto.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.