Marko, sretno

Juventus potvrdio: Marko Pjaca potpisao petogodišnji ugovor

Foto: Twitter/Juventus
Marko Pjaca
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.03.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Marko Pjaca nakon sto je zabio drugi gol napravio je salto. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.08.2015., Zagreb - Ispracaj momcadi GNK Dinamo sa zagrebackog aerodroma za Albaniju na utakmicu playoffa Lige prvaka protiv KF Skenderbeu. Marko Pjaca. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
06.07.2016., Murska Sobota, Slovenija - Prijateljska nogometna utakmica, GNK Dinamo - Kopenhagen. Marko Pjaca. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
21.07.2016.
u 19:43
Pjaca će se tako pridružiti Mariju Mandžukiću, reprezentativnom kolegi koji je već odigrao svoju prvu sezonu u Juveu.
Pogledaj originalni članak

Marko Pjaca i službeno je postao igrač Juventusa, objavio je torinski klub na svojim stranicama. Hrvatski nogometaš jutros je stigao u Torino, a odmah je upućen na liječnički pregled. Nakon što ga je prošao, potpisao je petogodišnji ugovor s prvakom Italije.

Juventus je dugo pratio Pjacu koji je oduševio njihove skaute i na kraju ga odlučio dovesti u svoje redove. Pregovori s Dinamom trajali su dugo, a na kraju su se usuglasili da će hrvatskom klubu pripasti 23 milijuna eura, a Juve će to uplatiti kroz dvije godine. 

Pjaca će se tako pridružiti Mariju Mandžukiću, reprezentativnom kolegi koji je već odigrao svoju prvu sezonu u Juveu. Mandžo se trenutačno nalazi na odmoru, a tamo će i Pjaca koji je od kluba dobio sedam slobodnih dana dok se ostatak momčadi ne vrati s turneje po Australiji.

Pjaca je još jučer igrao za Dinamo i s dva gola protiv Vardara odveo svoj najdraži klub u treće pretkolo Lige prvaka. Ljepši oproštaj nije mogao ni zamisliti, a sad već bivši klub na društvenim mrežama mu je zahvalio za sve.

– Marko, sretno u Juventusu! Nedostajat ćeš nam!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
23:19 21.07.2016.

sad i mi slovenci bumo navijali za juventus kad si je takovog igrača za kim luduje cela evropa dopelal v svoje redove.

I0
ivica_01
22:52 21.07.2016.

svaka cast idemooooo daljeeeee

AL
alexbijazic
16:55 22.07.2016.

Gobbo di merda.