Žele ga u Torinu

Mateo Kovačić pridružuje se Mandžukiću u Juventusu!?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mateo Kovačić pridružuje se Mandžukiću u Juventusu!?
29.06.2015.
u 09:07
"Ako Juventus traži igrača koji dobro distribuira lopte i povezuje vezni red s napadačima te ima briljantnu individualnu tehniku, onda ne smije odustati od Kovačića"
Pogledaj originalni članak

Sve je više klubova zainteresiranih za dovođenje Matea Kovačića. Prvo se pisalo da je Inter već sve dogovorio s Liverpoolom, zatim se javila Barcelona, a posljednji u redu čekanja je još jedan velikan - Juventus.

Prema pisanju talijanskih medija, europski doprvak i prvak Italije u potrazi je za razigravačem, a Massimiliano Allegri sve ozbiljnije razmišlja o hrvatskom reprezentativcu. Prvo je želio dovesti Oscara ili Isca, ali kada je shvatio da će to teško postići, okrenuo se Kovačiću koji mu se svidio i zbog svoje raznovrsnosti. Talijani pišu da bi Inter za njega tražio oko 30 milijuna eura i tu je problem s 'redsima' koji nude 22 milijuna plus bonuse.

"Kovačić je jedan od najtalentiranijih izdanaka hrvatske škole. Ako Juventus traži igrača koji dobro distribuira lopte i povezuje vezni red s napadačima te ima briljantnu individualnu tehniku, onda ne smije odustati od Kovačića", piše Tuttosport. 

A Mateo je još uvijek na odmoru i ne oglašava se. Čeka rasplet situaciji i uskoro će morati donijeti važnu odluku. Sreća za njega, neće mu biti teško odlučiti u kojem će velikanu nastaviti karijeru, ponuda na stolu je pregršt.

>>Bokšić: Mandžukić će uspjeti u Juventusu. Očekujem 20 golova po sezoni

>>Preokret na pomolu: Barcelona došla u Milano po Matea Kovačića!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IC
icro
09:40 29.06.2015.

Decki nemojte za.... . Pa puse u vecernjaku da je vec u Braci

EU
eupravednik
18:59 29.06.2015.

hahaha ..... hahaha ..... ovi novinari su stvarno zaposleni preko rođaka ... !!!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
11:54 29.06.2015.

Mateo Kovačić pridružuje se Mandžukiću u Juventusu kao oružar ili maser!?