Redsi slavili 4:0

Kakav debi Lovrena! Zabio gol za Liverpool protiv Borussije!

Foto: Screenshot
Kakav debi Lovrena! Zabio gol za Liverpool protiv Borussije!
10.08.2014.
u 14:16
U 14. minuti utakmice protiv Borussije Dortmund nakon asistencije Gerrarda odlično je skočio i zabio pogodak.
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren napokon je dočekao i taj dan - debi za Liverpool. Nakon što je krajem srpnja potpisao za, kako sam kaže, najveći klub na svijetu, morao je čekati sve do danas da bi zaigrao s novim suigračima. Naime, nije dobio vizu pa im se nije mogao priključiti na turneji u SAD-u pa ga je Brendan Rodgers tek danas gurnuo u vatru.

I Lovren je odmah pokazao da će biti veliko pojačanje. U 14. minuti utakmice protiv Borussije Dortmund, nakon asistencije Gerrarda, odlično je skočio i glavom zabio pogodak.

Inače, radilo se o prijateljskom susretu koji se igrao na Anfieldu, a "redsi" su sjajnom predstavom uvjerljivo pobijedili njemačkog doprvaka, završilo je 4:0. Cijela momčad odigrala je sjajno, sve vrijeme pritiskala goste i zasluženo slavila. Lovren je imao sjajan debi, osim pogotkom, istaknuo se s još nekoliko pravovremenih reakcija. Odigrao je svih 90 minuta.

Uz njega, u strijelce su se upisali Sturridge, Coutinho i Henderson.

>>Rodgers i navijači oduševljeni: Lovren je bio savršen!

>>'Rakitić je izborio mjesto pokraj Inieste, on je vrijedna imovina Barce'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar ban_Zrinski
ban_Zrinski
14:31 10.08.2014.

sad se cekaju upisi "strucnjaka" iz Trokutistana i Smederevskog sandzaka oni znaju najbolje jebes sto Englezi stalno hvale Lovrena i sto do ozljede bio u momcadi sezone po sky sportu i sto je statisticki 3 stoper engleske lige

Avatar blue screen
blue screen
16:35 10.08.2014.

Bravo majstore. Držim ti palčeve u UK

VE
velikiblekstjena
20:16 10.08.2014.

Katolički Bosanac iz Zenice igra za Liverpool