NAKON SVEGA

Kakva nepravda! Zar je moguće da će nakon svega to napraviti Ivanu Rakitiću?

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
01.04.2019.
u 13:05
Španjolski mediji pišu da će se katalonski gigant na ljeto riješiti hrvatskog reprezentativca. Razlog nije njegova loša forma već čista matematika.
Pogledaj originalni članak

Već sam nekoliko puta rekao da sam jako zadovoljan i jako sretan što igram za Barcelonu. Nadam se da ću ovdje igrati još puno godina - rekao je to nedavno Ivan Rakitić, no čini se da mu želja neće biti ispunjena.

Naime, španjolski mediji pišu da će se katalonski gigant na ljeto riješiti hrvatskog reprezentativca. Razlog nije njegova loša forma već čista matematika.

Naime, Rakitić će uskoro napuniti 32 godine, a ugovor s klubom ističe mu u ljeto 2020. godine. Stoga je prijelazni rok pred nama zadnja prilika u kojoj Barcelona može zaraditi veliki novac na našem nogometašu.

Osim toga, Katalonci su već doveli zamjenu za Rakitića. To je Frankie de Jong za kojega je Ajaxu nedavno plaćeno 75 milijuna eura.

El Mundo Deportivo otkriva i da će Barcelona za vatrenog tražiti oko 50 milijuna eura. Raketa je u Barcelonu 2014. došao iz Seville za 20 milijuna eura. Do sada je odigrao 163 utakmice i zabio 24 gola.

Za Rakitića su interes pokazali brojni europski klubovi poput Intera i PSG-a, a engleski mediji proteklih dana pišu da bi ga rado doveo i Manchester United.

>> Pogledajte bizarnu nogometnu akciju

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:34 01.04.2019.

hahahah modrić,rakitić itd....vl-dno dna!

Avatar Melankolija
Melankolija
13:39 01.04.2019.

Ma najbolje bi i njemu i Luki bilo da odu u Miami kod David Backhama i potpisu visegodisnje ugovore. Nemaju njih dvojica vise sto dokazivati.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:42 01.04.2019.

Naslov: "kakva nepravda - zar je moguće da će to napraviti Rakitiću?" Tip koji je zaradio milijarde za što - za to što svaki dan igra nogomet, pa stave naslov kao da mu oduzimaju stan, tjeraju ga u pučku kuhinju, a djecu u dom na usvajanje. Boli me ona stvar za milijardere tipa Rakitić, Modrić, Dalić i ostalu bagru, koja se namlatila para, pa još kukaju jer - eto, ne zarađuju više milijun kuna dnevno, već 700.000. Neka krepaju ako im ne valja.