organizirali susret

Kakva priča! Dugogodišnji makedonski navijač Dinama susreo se sa svojim idolima

Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
26.07.2022.
u 15:05
Na kraju druženja ''domaći'' navijač plavih zaželio je momčadi da daju večeras protiv Shkupija sve od sebe, da ostave srce na terenu i pokažu borbenost za grb na prsima i za sve navijače
Pogledaj originalni članak

Goran Adamovski 40-godišnji je zaljubljenik u Dinamo, bivši novinar, rođen u Skoplju, ali cijeli je život obožavatelj plave boje i zagrebačkog kluba. Na prvoj utakmici na Maksimiru bio je 1998. godine, između Dinama i Celtica, i od tada je plava boja njegov život. Dinamo je dogovorio susret s njim u utorak prijepodne u hotelu u Skoplju u kojem su smješteni.

Ispričao je razne zgode, putovanja vlakom po 15 sati iz Skoplja za Zagreb samo na utakmicu, razne situacije kada je dolazio bodriti momčad na Maksimir, trenutke veselja i sreće, pokazao je tetovaže posvećene Dinamu, prepričao povezanost svoje obitelji s plavima i kako je prenio tu svoju ljubav i na svoje bližnje. Puno njegovih prijatelja zbog njegovog stava i emocije također vole i prate Dinamo.

U Skoplju postoji već desetke godina velik broj navijača, još od bivše države pa kroz svih posljednjih godina, do današnjeg dana, objasnio je. Prate se rezultati kluba, a oni najvjerniji kao što je Goran putuju u Zagreb često na utakmice, kad god je to moguće. 

- Ispričao je predstavnicima kluba s kojima se susreo kolike su ikone kod njih kapetan Arijan Ademi i Stefan Ristovski, u što smo se uvjerili i sami po broju onih koji su se kroz ova dva dana boravka u Skopju u hotel došli slikati s naša dva prvotimca - stoji na stranici kluba.

Zbog toga je Dinamo odlučio za ovog vjernog navijača organizirati druženje baš s najvećim idolima Ademijem i Ristovskim. 

Foto: GNK Dinamo

- Sada mogu i umrijeti - rekao je u šali nakon toga Adamovski. 

Klub mu je ujedno poklonio gostujući dres s potpisima svih igrača za uspomenu. U kolekciji ima 30-ak dresova, ali ovo je prvi dres s autogramima igrača.

- Na kraju druženja ''domaći'' navijač plavih zaželio je momčadi da daju večeras protiv Shkupija sve od sebe, da ostave srce na terenu i pokažu borbenost za grb na prsima i za sve navijače - prenijeli su iz Dinama na stranici kluba.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem u Zagrebu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.