Ljutiti zbog poraza

Kakvi frajeri... Delije napale juniore Vojvodine

Foto: AFP
Kakvi frajeri... Delije napale juniore Vojvodine
26.08.2012.
u 14:29
Do fizičkog obračuna s mladim igračima Vojvodine došlo je nakon što je novosadski klub u Beogradu pobijedio vršnjake Crvene zvezde 2:1.
Pogledaj originalni članak

Delije su još jednom pokazale da su ništa drugo doli skupina običnih huligana. Juniori Crvene zvezde izgubili su na domaćem terenu od vršnjaka Vojvodine 2:1, a ti "navijači" krenuli su nakon toga u obračun s igračima iz Novoga Sada. Najgore je prošao Stefan Marković, inače rođeni Beograđanin, koji je prema izjavi trenera Vojvodine Milana Kosanovića primio i nekoliko udaraca. Situacija se smirila tek nakon policijske intervencije.

Čelnici Vojvodine o svemu su obavijestili Nogometni savez Srbije, a službena Zvezda se još nije oglasila...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

IT
i.tata.bi.sine
14:55 26.08.2012.

Ko da je mamić iz zagreba!

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
15:16 26.08.2012.

Mi uvijek miješamo nogometne vještine sa inteligencijom!Po toj logici bi Messi trebao biti Zweistein!Prosinečki je bio megaigrač i to je sve.....općenito je glupo kad se odrastao čovjek zaklinje u neke navijačke skupine sastavljene u većini od poluretardiranih idiota!

OB
-obrisani-
14:47 26.08.2012.

ako si iz zagreba i okolice možeš bit predsjednik partizana, igrat za partizan i zvezdu, trenirat zvezdu, govorit da znaš sve pjesme delija i da je jugoslavija bila najbolja država. ako si iz dalmacije i samo pomisliš na to, bit ćeš proglašen orjunašem, komunjarom i sinom jugooficira... a vjerojatno će te pronać pretučenog u nekom jarku.