Zagreb Indoors

Kakvo razočaranje! Dodig i Melo ispali već u prvom kolu

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Kakvo razočaranje! Dodig i Melo ispali već u prvom kolu
05.02.2014.
u 18:22
Marin Draganja i Mate Pavić ušli su u polufinale nakon što su sa 6:2, 6:4 nadjačali Izraelca Jonathana Erlicha i Čeha Lukaša Rosola.
Pogledaj originalni članak

Puno se na PBZ Zagreb Indoorsu očekivalo od Ivana Dodiga i Marcela Mela, no hrvatsko-brazilski dvojac je svoj put završio već u prvom kolu turnira.

Bolji od njih dvojice, sa 6:3, 6:4, bili su Nijemac Philipp Marx i Slovak Michal Mertinak, koji praktično igraju samo na turnirima parova.

– Suparnici su igrali jako dobro, a mi vjerojatno nismo igrali najbolje što možemo. I Marcelo i ja imamo malih problema s leđima, pa je i to vjerojatno pridonijelo porazu – napomenuo je Dodig, a o sutrašnjem susretu s Ivom Karlovićem dodao:

– Znam što me očekuje, iako mi je već i previše okršaja s našim tenisačima. Bit će sigurno zanimljivo, teško i za mene i za njega. Svaka čast Ivi za 44 asa u prvom kolu, ako i u našem meču dođe do tog broja, pustit ću mu da zabije i 45. – nasmijavši se rekao je Ivan.

No, zato se u konkurenciji parova sjajno drži naš mladi dvojac Marin Draganja i Mate Pavić. Ušli su u polufinale nakon što su sa 6:2, 6:4 nadjačali Izraelca Jonathana Erlicha i Čeha Lukaša Rosola.

>>Karlović izborio meč protiv Dodiga, Čilić saznao protivnika

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:18 05.02.2014.

Zanima me samo dali je i on krenuo put 'veliikih dečki'.... odnosno ako jesi, koliko si stavio kad si se kladio kontra sebe Dodig ? Jer bez osvojenog seta izgubiti od levata koji danas PRVI puta igraju double skupa ima samo jedno objašnjenje... Srami se.