RIJEKA KAO PRAVI TEST

Kalinić: Najvažnije je da ne poletimo i ne dignemo nos u zrak

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Kalinić: Najvažnije je da ne poletimo i ne dignemo nos u zrak
09.03.2010.
u 17:42
- Rijeka je odlična momčad, bolje igra u gostima, no bez obzira na sve vjerujem kako ćemo nastaviti pobjednički niz - kazao je Kalinić.
Pogledaj originalni članak

Možda je slučajno, možda nije, ali otkako je na klupu Hajduka u funkciji sportskog direktora sjeo Ivica Kalinić, izborene su dvije pobjede. Kalinić se samo nasmijao na to.

– Rezultat koji smo postigli u te dvije utakmice potvrda je da se dobro radi, da je Poklepović unio neke novosti koje je momčad prihvatila i plod toga je početnih 8:0 i šest osvojenih bodova. Nije mala stvar pobijediti s lakoćom Inter u Zaprešiću – rekao je Kalinić.

I on, kao i svi u Hajduku, okreće list prema naprijed, prema subotnjem gostovanju Rijeke.

– Ozračje je poboljšano, ulaznice se traže i bit će dosta publike na tribinama. Rijeka će nam biti pravi test, najvažnije je da sada ne poletimo i ne dignemo nos u zrak. Vjerujem da je momčad toga svjesna i da se to neće dogoditi. A Rijeka je odlična momčad koja bolje igra u gostima. Znaju se Gračanove trenerske kvalitete, njegove momčadi uvijek igraju agresivno i disciplinirano. No, bez obzira na sve, vjerujem da ćemo nastaviti pobjednički niz – zaključio je Ivica Kalinić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.