JE LI ODBIO JEDANAESTERAC?

Kalinić podijelio javnost: Poštenjačina ili glumac koji se spasio isključenja?

Foto: Printscreen Twitter
Kalinić podijelio javnost: Poštenjačina ili glumac koji se spasio isključenja?
23.12.2016.
u 14:02
Corriere dello Sport piše da je kažnjen onaj koji je vikao da je krađa, a ne lopov (misle na Kalinića).
Pogledaj originalni članak

Nikola Kalinić je odbio penal protiv Napolija i tako je oduševio nogometnu javnost. Dobro, veći dio nogometne javnosti, jer Talijane i nije baš uspio uvjeriti u svoje poštenje, piše Goal.

U završnici prvoga dijela utakmice Fiorentine i Napolija (3:3) hrvatski je napadač pao pokraj Pepea Reine u kaznenom prostoru, a sudac Tagliavento je pokazao na penal. Napolijev vratar je krenuo žustro protestirati, a Nikola je brzo pokazao sucu da nije bilo dodira, pa je ovaj povukao svoju odluku.

Iako se većina slaže da je hrvatski napadač pokazao da još uvijek postoji fair-play, Talijani tvrde da je samo spašavao svoju glavu. Naime, on je u tom trenutku već imao žuti karton, a tamošnji mediji pišu kako je Reina tražio sucu da mu zbog simuliranja pokaže i drugi žuti.

Ostaje pitanje, je li Nikola sucu sugerirao da nije bilo prekršaja ili da nije simulirao. Na snimci se jasno vidi da dodira nije bilo i da je sam pao, a Corriere dello Sport piše da je kažnjen onaj koji je vikao da je krađa, a ne lopov (misle na Kalinića).

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SM
SmellsLikeŠit
15:18 23.12.2016.

Već je dosudio penal i ne bi se onda presomislio zato jer je protivnički igrač rekao da je simuliranje (protivnički igrači uvijek pokušavaju uvjeriti sudca ,osim ako nijw baš očigledan prekršaj)